Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha senkibe nem tudok beleszeretni? 19/L
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, ez min múlik, azt sem mondanám, hogy van egy "type-om" (nem tudom ezt magyarul hogy mondják), mert akikbe eddig szerelmes voltam, nem igazán volt bennük közös semmi. Még a külsejük sem hasonlított. Most viszont hiába próbálkozom, senkivel nem alakul ki a vonzalom, és a végén mindig én vetek véget az ismerkedésnek. Azt sem mondanám, hogy nagyok az elvárásaim, külsőre is kb bárki jó, ha az összkép szép, nem érdekelnek az olyanok hogy legyen neki ez meg az és tanuljon jogásznak meg hasonlók. Már kezdek belefáradni, nagyon szeretnék kapcsolatot, de így lehetetlennek tűnik... Volt akivel tök jól el tudtam beszélgetni, meg olyan is aki külsőre nagyon tetszett, de akkor is semmi. Tényleg nem tehetek mást, mint hogy addig találkozgatok emberekkel, amíg beleszeretek valakibe? Aromantikus biztos nem vagyok, mert korábban voltam már szerelmes, csak most nem akar összejönni.2024. jan. 4. 14:55
1/5 anonim válasza:
Esetem, típusom.Nem tudod lefordítani?Mindegy.
Még szinte gyerek vagy, előtted az egész élet.Majd találsz olyat, akivel összeilletek.
2/5 anonim válasza:
Szünetet tarts, az a bibi, hogy te kényszeresen keresed a szerelmet és azért nem jön össze.
3/5 anonim válasza:
Ne erőltesd, ezt nem lehet siettetni. NAgyon fiatal vagy, majd jön valaki, akibe beleszeretsz.
4/5 Noren1989 válasza:
Én inkább a múltadban keresném a megoldást.
Anyuék normálisak voltak veled, átlag, elfogadható családi mintával?
5/5 anonim válasza:
Minek eroltetni? Majd jon magatol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!