Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már kezd elegem lenni abból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kezd elegem lenni abból, hogy senkibe sem tudok beleszeretni?

Figyelt kérdés

7 éve nem voltam szerelmes, pedig rengeteget próbálkozom, és már kezd kb megnyomorítani az érzés, hogy senkivel sem érzünk hasonlóan.

Elegem van a magányból. Vannak barátaim, családom, de hatalmas a távolság. Mindenkivel, akit megismertem szinte mintha más nyelvet beszélnénk.

Annakidején elsőre tudtuk mindketten az exemmel, hogy ez valami más, és sehol sincs ez az érzés azóta. Nem mintha most kellene az exem, rengeteget változott, de az érzés, hogy egyek voltunk, borzasztóan hiányzik.

Mégis mennyit kell még várnom? Tudom, hogy ez nagyon gyerekes, de önmegvalósítottam, fejlődtem, éveket voltam egyedül, aztán rengeteget randiztam, ismerkedtem, belementem érzelmek nélküli kapcsolatba, hátha kialakul valami, de nem.. úgy érzem egy csomó mindent tettem érte és mégsem jön és ez nem fair.

Engem tudnak szeretni, csak nekem nem megy, pedig annyi mindent próbáltam.

Mostmár, hogy tudom, milyen magávalragadóan erős érzések is léteznek, egyszerűen nem mozgat meg más. Sokkal jobb volt, mikor még nem tudtam, miből maradok ki..

Mit tehetnék hogy végre kialakuljon bennem újra az érzés? Az se érdekel, ha viszonzatlan szerelem, vagy átvágnak vagy mittudomén, csak azt akarom érezni, hogy nem vagyok egyedül.

2018. jan. 7. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem tehetsz ez vagy jön vagy nem...
2018. jan. 7. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Túlságosan nagyok az elvárásaid, próbálj meg megengedőbb lenni. Gyerekkorban azért is lesz könnyebben szerelmes az ember, mert nem foglalkoznak egy csomó körülményekkel, és teljes lelki valójában tekintenek a másikra, nem úgy, ahogy egy felnőtt teszi. Próbálj visszatalálni a gyermeki énedhez, és sikerülni fog.
2018. jan. 7. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
8 éve nem voltam szerelmes. Tavaly megtörtént. :) Ne add fel. És legfőképp ne add le!
2018. jan. 7. 21:54
 4/7 anonim ***** válasza:
hány éves voltál, mikor utoljára szerelmes voltál? olyan intenzív érzés, mint gimis koromban, nekem soha többet nem jött el.
2018. jan. 7. 23:44
 5/7 A kérdező kommentje:
19 voltam, majdnem 20.
2018. jan. 8. 07:38
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem is kb. 19-20 éves koromig tartott ki, akibe 16 évesen beleszerettem. Azóta nem volt olyan heves érzés. Van, aki kivált belőlem valamit, de csak akkor ha meglátom, és kb. kétévente egyszer látom pár percig. Olyankor minden van, de el is múlik.
2018. jan. 8. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt nem olyan dolog hogy ha nagyon akarod megtörténik. Én 12 éves koromban voltam először szerelmes. A következő 19 éves koromban talált rám. Pont akkor amikor már nem is foglalkoztam a gondolattal, és megtanultam egyedül is boldog lenni. Én is azt hittem, hogy velem van a baj, talán már nem is tudok többé szerelmes lenni. Bárminek őrültem volna, olyannak is ami fáj, csak érezzék. Ezt a kérdést a fiatalabb énem is írhatta volna. Azóta viszont már 3 éves boldog párkapcsolatban elek. Szóval számodra is van esély, csak ne parázz rá. Olyan sok ember van, tuti lesz meg legalább 1 aki igazán megfog. Sajnos nem tudok neked olyan tanácsot adni ami segít, csak azt, hogy kösd le magadat valamivel, tereld el a figyelmedet, ismerkedj, de ne akard ennyire görcsösen.
2018. jan. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!