Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, a szemetekben nem férfi az a pasi, akit akár csak egyszer is megdugott egy másik pasi?
Figyelt kérdés
jan. 4. 09:52
21/39 anonim válasza:
A kérdés nőknek, lányoknak szól! Hapsik minek válaszolgatnak? 🙄
23/39 anonim válasza:
#21 Mert ők hercegnőnek képzelik magukat 😄😄 Bocsi le kellett csapni.
24/39 anonim válasza:
Nem férfi.
Miért pontozzátok le az ilyen válaszokat?
25/39 anonim válasza:
24
Mert nem pontozunk úgy, ahogy akarunk?
Nem undorodhatunk a magadfajtától, nincs megengedve?
26/39 anonim válasza:
# 25. Én inkább úgy látom, mi lepontozottak nem undorodhatunk a te fajtádtól. Te pontozol le, nem mi.
27/39 anonim válasza:
Helyes.
Szerintem minimálisan is értelmes, lelkileg kiegyensúlyozott ember nem undorodik senkitől a szexuális orientációja miatt.
Nehogy már egy lelkileg sötét, beteg embernek álljon feljebb.
Onthattok itt anonimitás mögül bármit, amit csak akartok, de ne nektek álljon már feljebb, ha egyesek nyomnak egy mínuszt. :D
Komolyan ezt kifogásolod?
28/39 anonim válasza:
Hű, elképesztően bigott, konzervatív/valláskárosult nők vannak. :O Az egy dolog, hogy nem jönnél össze ilyen férfival, de az hogy nem férfi, nem ember, az egyszerűen gusztustalan. A melegeknél sokkal undorítóbbak vagytok.
29/39 anonim válasza:
Akit egy férfi megfarkalt, az nekem nem férfi, max egy kis köcsike.. ez van!🤷
30/39 anonim válasza:
Sajnos, ha valaki ezt a kategóriát olvassa a nőkről először... nem lesz megelégedve. Miért gondolkodtál azonos nemű Partnerben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!