Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fognak még elszállni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fognak még elszállni a nők igényei?

Figyelt kérdés

Buliban odatánçoltam egy szép csajhoz, csinosan öltözködött de nem volt aranyásós kisugárzása. Jó néven vette a közeledésemet, kicsit később dumáltunk. Én kb 1 óra beszélgetés után mondtam, hogy örökölten pesten egy 150négyzetméteres 2 emeletes jó állapotban lévő lakást. Egy nagyobb pár millió forintos nyereményből vettem egy új Mazdát fél éve. Ugyan már 26 vagyok de még csak fél éve kezdtem el a szakmámban programozóként dolgozni úgyhogy nettó 600at keresek, de ez pár év múlva emelkedhet párszázezerrel.

Erre megkaptam, azt hogy "azt hittem találtam egy normális pasit"

Hiába mondtam hogy van egy haverom aki Eltén 7 év alatt végezte el a programtervezőt és most 28 éves korára 3 év tapasztalattal már minden egyéb juttatással megvan a nettó milliója és hogy nekem is nagy esélyen van erre pár év múlva. Elköszönt és faképnél hagyott. Még mondott valami olyasmit is hogy "nyomi vagyok", de a hangzavartól nem hallottam jól.

Van egy saját egész jó lakásom, egy új kocsim. Szerintem igenis jó fizetésem van, ami biztosan emelkedik még a közeljövőben.

190 centi vagyok átlagos/cuki arccal Normális/vékony testalkattal.

Mi kéne még? Mondjuk ő tényleg nagyon szép csaj volt meg is lepődtem hogy mennyire vevő volt a közös táncra, meg mosolygott rám, küldte a jeleket. Szóval egy ilyen szép csaj lehet elvárhatja csak ő normálisnak tűnt.

jan. 3. 18:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%
Én férfiként is otthagytalak volna :D
jan. 3. 20:05
 22/31 anonim ***** válasza:
95%

"Kérdezte, hogy mit dolgozok. És köztudott, hogy ezt az anyagi helyzet kiderítése miatt szokták kérdezni."

Én mondjuk azért, mert érdekel, mit csinál a másik élete felében-harmadában: a kukásautó végén áll, vagy regényeket ír.

jan. 3. 20:11
 23/31 anonim ***** válasza:
90%
Bár egy percig nem gondolom, hogy ez valóban megtörtént, de ha ilyen sztorikat költesz önigazolásra, akkor nálad nagyon nagy bajok vannak és minél előbb érdemes volna szakembert felkeresned. Nem vicc!
jan. 3. 20:27
 24/31 anonim ***** válasza:
94%

Nem volt még olyan randim, vagy hosszabb beszélgetésem férfivel, hogy meg nem kérdezte volna mit dolgozom.

Most világosodtam meg, hogy mind aranyásó.

jan. 3. 20:41
 25/31 anonim ***** válasza:
76%
Durva sztori tesó! Három méter magas, havi 20 millát kereső Dwayne the Rock Jonhson szintű csávók már csak a gyertyát tarthatják lassan ezeknek a csajoknak, miközben a négy méter magas havi 50 millát kereső GigaChadek hegesztik őket!!!
jan. 3. 22:53
 26/31 anonim ***** válasza:
89%
Ebben a sztoriban az egyetlen igazság az, hogy nyomi vagy.
jan. 4. 06:30
 27/31 anonim ***** válasza:
89%

"Kérdezte, hogy mit dolgozok. És köztudott, hogy ezt az anyagi helyzet kiderítése miatt szokták kérdezni."

Ja, véletlenül sem azért, mert egy felnőtt ember az élete java részét a munkájával tölti, ezért kb annyira hozzátartozik az ismerkedéshez egy ilyen kérdés, mint a bemutatkozás...Borzasztó unszimpatikus hozzáállás viszont, hogy egy órán belül te kiteregetted neki az utolsó forintodat (és annak forrását) is, mintha ez határozna meg, ill. más emberi értéked (belső) nem is lenne, csak az örökölt lakásod, meg a nyeremény autód, és a fizetésed...mintha ettől kellene hanyatt esni, és vonzónak találnia, és nem pl. azért, mert kedves vagy, jó fej és jól el lehet tölteni veled az időt. Te voltál az, aki az aranyával akart nőt kiásni magának, és nem ő volt az, akinek nem ütötted meg az igényszintjét, te nagyon hü.lye!

jan. 4. 06:50
 28/31 anonim ***** válasza:
89%
27: Nem teregetett ki semmit, az egész történet nagy kamu. Leírt magának egy olyan külsőt, ami a gyakoris incelek szerint minden nőnek az ideálja. Extra nagy, fővárosi ház, új autó, arra azért figyelt, hogy ezt egy fiatal férfi kivételes esetben tudja megteremteni, így kitalálta, hogy örökség, ill. nyeremény. (Bármilyen mértékű hitel is mumus szerintük a nők számára.) A fizuval akarta a sztorit eladni, ami abszolút jó ugyan, de nem durván kiemelkedő, pár év múlva viszont már az lesz, de persze, a pénzéhes nőknek még ez se elég, nekik most kell a min. millás fizetés. Tömény undor. Ja, az meg különösen, hogy a kitalált sztori szerint még alaposan le is van fikázva a csaj által, kicsit se életszerűtlen úgy, hogy a vázoltak szerint az átlagnál abszolút jobb körülményei vannak. Ez az a kérdező, aki betegesen vallja, hogy a munkát csak és kizárólag azért kérdezhetik meg a nők, hogy felmérjék az anyagi helyzetét.
jan. 4. 08:24
 29/31 anonim ***** válasza:
78%
Hiába vagy "gazdag" ha amúgy egy nyomi pasi vagy külsőleg, a stílusodról meg a napi hisztizéseidről ezen az oldalon akkor még nem is beszéltünk.
jan. 4. 10:11
 30/31 anonim ***** válasza:
87%

"örökölten pesten egy 150négyzetméteres 2 emeletes jó állapotban lévő lakást. Egy nagyobb pár millió forintos nyereményből vettem egy új Mazdát fél éve:"

Magyarul nulla ambícióval "érted el" a vagyonkádat.

Inkább a "nincstelen" haverod jönne be, mert van benne kitartás (ld. 7 év alatt azért csak elvégezte az egyetemet), és ha jól fektet be, kiderül, hogy nem síkhülye.

jan. 4. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!