Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a félénk visszafogott kedves cuki lányok, a nők többsége miért nem ilyen főleg társkereső oldalakon?
Figyelt kérdés
Próbálok ismerkedni nőkkel de egyszerűen nem bírom az ilyen erős határozott magabiztos szinte szigorú tanárnéni stílusú nőket, de valahogy tele van az ilyen főleg az internet... hol vannak az olyan nők akik visszafogottak félénkek randin rám sem mer nézni valahogy én valamiért ilyenekhez vonzódok2024. jan. 3. 10:25
11/16 anonim válasza:
10 Jaj ne, a férfi az ágyban legyen tökös, ne a hétköznapokban parancsolgasson. Férfiak is ugyanúgy túl tudják ezt tolni. Pont nem kell egy kedves nőnek az ilyen férfi aki le akarja uralni. Menjen csak szépen az a férfi a hozzá hasonló nőkhöz.
12/16 anonim válasza:
11: iskolapéldája vagy annak a visszataszító anti-nő típusnak, amiről pont írtam :) a vernyogás az megy....
13/16 anonim válasza:
Nem vagyok semmiféle iskolapélda, kedves nő vagyok, és néha zavarban is vagyok/voltam, sőt határozott se mindig vagyok. A párom is ilyen pasiban, nekem nagyon bevált hogy ő végre ilyen. De tudom milyen rossz mikor rámkattan egy arrogáns férfi, fúj. Menjetek inkább arrogáns nőkhöz. Te pl extra arrogáns vagy.
14/16 anonim válasza:
13: te nem kedves nő vagy, csak megjátszod magad az elején, amíg nem vagy nyeregben, utána már egyáltalán nem vagy kedves....egy extra arrogáns vernyogó anti-nő vagy, csak még önismereted sincs....tele van ilyenekkel az utca mindenhol
15/16 anonim válasza:
Hu de ideges vagy. Most szerintem nem hozzám beszélsz, hanem valakihez aki nemrég letiltott. Nem csodálom amúgy, de bocs nem tudom neki átadni az üzenetet hiába írod ide. Amúgy aki kedves az attól még nem hagyja magát átverni, csak azért mondom mert az olyanok mint te azt hiszik aki kedves az mind majd omlik a lába elé, és koppannak ha nem, valószínű veled is ez történhetett. Próbálj inkább önismerettel foglalkozni.
16/16 anonim válasza:
13-as tényleg teljesen férfias vagy, ne szégyelld, osszad csak ki a mihaszna hímeket :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!