Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyan nővel randizni akivel nem éreztem jól magam a telefon beszélgetés a során?
Szerintem egy esélyt megér a dolog. Nekem mindig telefonon volt a "legnehezebb", még akkor is ha személyesen be nem állt a szánk.
Telefonon mint ha el is felejteném, hogy kivel beszélek, mert nem szoktam telefonon "bájcsevegni" senkivel.
Nem.
A virtuális beszélgetésből hiányzik a lényeg= a személyiség teljességét kifejező metakommunikáció.
A hangerő, hangszín, a tiszta vagy hibás kiejtés, hanglejtés,
a spontán megfogalmazás, stb.
Szembesültél a valósággal.
Passzolnám.
Ez az, hajra. Fogadd meg a bolcs tanacsokat. Ha a no nagyon izgult es a feszengeset palastolta, ra se rants. Hogy eloben olyan, mint irasban, szerinted szamit?
Csak nem tarsat keresel, ne hulyitsel. Legyel okos, hagyd a pcsaba, jol csinalod, csak igy tovabb.
8-as, amelyik úgy izgul nőként, hogy merev, humortalan, mufurc, avval mit lehet kezdeni?
Kb egy lapon nem lehet emlegetni a bnőmmel, aki már az első beszélgetésnél nevetgélt, tipikus nőies cukorfalat volt.
Marad nektek a feminizmus.
Nálam is ugyanez volt, hagyni kell. Írásban még csak csak elbeszélgettünk, de telefonon nem hagyott szóhoz jutni, mindig közbeszólt miközben beszélgettem, és amikor hozzá akartam szólni ahhoz amit mondott nem hagyott.
Ez valószínűleg élőben sem lett volna jobb.
Ha hoszútávra tervezel akkor hagyd. Ha meg csak szexre kell akkor ott úgy sem az a lényeg hogy beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!