Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt férfiak, megéri hajtani?
Engem ugyan hangyafsznyit sem frusztrál, hogy vannak emberek, akiknek az órája többet ér a lakásomnál 😀
Azért 'hajtok' a menyasszonyommal együtt, hogy élhető életszínvonalon tudjunk családot alapítani, minőségi időt tölteni együtt, utazni, megalapozni a gyerekeink jövőjét és gondoskodni magunkról idős korunkra. Ha ez összejön, az egy irigylésre méltó élet. Mi közöm mások vagyonához vagy mércéjéhez?
13. De neked, és a párodnak, meg a majdani gyerekeidnek, jó lesz, ha lenézik?
Pl. olvad el itt a "Milyen órát vegyek" kérdéseket! Ott mindenki szidja az olyan márkákat, mint Seiko, Longines, csak az Omega és Rolex az Isten, és nekik is olyan van, mert igényes emberek, te meg csóró proli, ha nem olyat veszel!
14
Aztán egyik se hord semmilyet, mert ugyis mutatja a mobil is.
Én ma már nem is nagyon látok karórát senkin, de ha mégis akkor nem tudom megkülönböztetni a kínait a drágától, de nem is érdekel.
Nem éri meg hajtani, mert mindig több és több fog kelleni, soha nem fogod elérni a célodat. Nyilván kellenek célok de reálisak, olyanok amiket úgy látsz hogy 5-10 éven belül elérhetsz, ha túl magasra teszed a lécet:
- 20onéves szilikonos nő
- 1-2 éves ferrari
- rózsadombi lakás
- évi 10 trópusi út
- balatoni nyaraló
Akkor nem biztos....
Mit értesz "hajtás" alatt? A saját igényeidhez, vágyaidhoz mérd az életed, ne ahhoz amit mások mutogatnak.
Ha neked az a vágyad, hogy legyen Ferrari-ra meg valami tróusi paradicsomban luxus apartmanra pénzed akkor hajtsál ezekre. Csak 99,9999999% hogy soha nem jön össze.
De a legtöbb ember egy átlagos, normális életre vágyik és azért a legtöbbeknek ez talán be is jön.
10: Várjál máá, miben körözött le? Hogy van egy drága órája, meg olyan javakkal rendelkezik, amik mondjuk engem soha a büdös életben egy fikarcnyit sem érdekelt, nem is voltam motivált, hogy elérjem azokat? Ad abszurdum... Ez amúgy egy verseny??? Ranking van? Vagy mi a franc? :DDDD
Hála az égnek az értékrendről alkotott véleményünk totál távol áll egymástól, de ezzel sincs amúgy semmi baj. Neked baromira fontosak a materiális dolgok, nekem meg baromria nem. :) Mindenki keressen magának olyan párt akivel harmonizálnak ezek a dolgok. 'Osztjónapot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!