Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szóbállnátok egy ilyen sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóbállnátok egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

Szabadidejében fest, olvas, miséken és temetésen énekel. Amúgy pap akart lenni és Hodász atyát és hasonlókat követ a neten... Mellesleg nekem eléggé meleg beütése van.

Én már döntöttem, de érdekelne a véleményetek.

2024. jan. 1. 23:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#9 Csak sejtem. Mert ő akart volna valamit. De lehetett volna a kérdésre válaszolni
2024. jan. 2. 02:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Sajnálnám mert nekem bantalmazottnak hat akit a szulei nem engednek sehova meg élni se.
2024. jan. 2. 04:00
 13/18 A kérdező kommentje:
? Felnőtt, magától jár.
2024. jan. 2. 08:18
 14/18 anonim ***** válasza:
De ha átment azl szülői agymosáson már cseszheti
2024. jan. 2. 10:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha már döntöttél, akkor minek kérdezed meg? Nem mi fogunk vele egy párt alkotni. Neked kell tudnod.
2024. jan. 2. 14:51
 16/18 A kérdező kommentje:
Jaj aztán vannak ennél sokkal szarabb, sokkal unalmasabb kérdések. Nem gondoltam volna, hogy ezt váltja ki belőletek. Csak érdekekt volna másnak a véleménye, fiktíven.
2024. jan. 2. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:

16

Jaj, aztán én csak válaszoltam, nem gondoltam volna, hogy a válaszom ezt váltja ki belőled.

2024. jan. 2. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát az én véleményem meg az, hogy szóba állnék vele és néhány beszélgetés után ÉN jobban el tudnám dönteni, hogy járjak-e vele, mint mások, akik két mondatnyi információval rendelkeznek róla.

Úgyhogy szóba állni addig a szintig mindenképpen érdemes, hogy az ember el tudja dönteni, érdemes-e járni vele.

2024. jan. 2. 15:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!