Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek van valami közeled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van valami közeledési szándéka vagy szimplán érdeklődik?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve, hogy megismertem egy lányt. Sokat írogattunk, beszélgettünk, de tovább az internetnél nem jutott a dolog, mert, hogy nem is volt esélye ennek a dolognak. Ő akkor megtudta tőlem, hogy nekem nagyon szimpatikus. Találkozni is találkoztunk volna, de azután nem láttam értelmét, hogy neki nincsenek más szándékai.

Jó hülye voltam tudom, látszik, hogy mennyire tudtam / tudok ismerkedni, de most nem is ez a kérdésem.

Lényeg a lényeg, hogy ez a beszélgetés abbamaradt. Nem is kerestem jó sokáig, aztán közben nekem volt egy csalódás a nyár folyamán stb. stb. Mindegy.

Néha azóta írtunk pár sort egymásnak. Alap kérdések.

De most pár hete előszerettettel lájkolja az insta storykat, 2 hete ráírtam, érdeklődtem felőle. Szigorúan csak érdeklődés mivel más amúgy sem lehetne felőle.

Meglepett az is, hogy ma reggel írt újévre a karácsonytájéki beszélgetés óta.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Csak szimpla érdeklődés lehet és ennyire kedves lány, vagy más is lehet esetleg?

2024. jan. 1. 21:16
 1/1 anonim ***** válasza:
49%
Nem akar tőled semmit csak normál ember kedvs alapból.
2024. jan. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!