Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen mindenki átesik, vagy velem van baj?
Sose voltam férfivel, szűz vagyok. Két hete jöttem össze a párommal, és bár nem vagyok 18 alatt, de túl fiatal vagyok, hogy csak úgy elsiessem a szexet. Gátlásos vagyok, szégyenlős, így eddig csak ruhán keresztül simogatott.
Ilyen problémáim vannak:
Nem mindig tud felizgatni, van, hogy gátlásosabb vagyok, van, hogy sokkal érzékibb, de mégse érzem, hogy jó, máskor meg csak egy arcra puszitól felizgulok.
Külsőleg és belsőleg is vonzódom hozzá, viszont volt olyan, hogy a gondolataimban tök jó, vágyom rá, aztán odaérve (azért is, mert nem izgatott fel) már bárhol máshol lenni tudnék, csak ott nem alatta. Amit nyilván nem tudok hova tenni, hogy miért érzem ezt.
hány éves a partner? :D
Nem megfelelő partner esetében mindenki átesik
2 hete ismered, mit vársz? Egy idegenről beszélünk. Még csak sétálgatnotok kéne. Nem csoda hogy nem érzed magad 100% biztonságban vele.
Többieket sem értem, milyen szerelemről pofáznak, 2 HÉT után.
#4: Bocs, de én abból indultam ki, hogy régebb óta ismeri és két hete vannak együtt. Mert én idegennel nem akarnék lefeküdni az Istennek se főleg nem szüzen.
Na de ha mégcsak most ismerted meg tényleg nem furcsa, hogy nem vagy kész jó pár dologra.
Viszont szerintem te nem is vonzódsz hozzá igazán, fel kellene rá izgulni szüzen is, téged egyedül az indít be, hogy új az egész és az is lomboz le.
Elsore van egy ciklusod ami befolyasol mert minden nap mas a hormonjaid szintje
Ketto a hangulatod az aznapi elmenyedid befolyasolnak de egy hivas vagy barmi apro dolog kizokkenthet
Harom maszturbalj ismerd meg a tested a vagyad a hogyan mukodom a mi esik jol
Negy raersz bizonytalan vagy valszeg sem az onbecsulesed se az onkeped nincs rendben ezen dolgozz.
“ azért is, mert nem izgatott fel”
Olyannal feküdj le, aki figyel is rád, és fel is izgat. Az olyan valószínüleg nem is fogja siettetni. Ha vele leszel párszor, csak meg fogod utálni az egészet, mert nem lesz vele jó. Inkább szakíts mielőtt ez lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!