Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hitelmentes lakás meg drága autó pár randihoz?
Figyelt kérdés
Én megértem hogy komoly kapcsolatnál azt nézik a nők hogy gazdag legyen. És csak otthon keljen feküdni a luxusba amit a férfi biztosít. De első randihoz vagy kötetlen néhány alkalmas szexhez ??? Minek kell ?2024. jan. 1. 14:21
11/20 anonim válasza:
Hát ha qurvát akarsz, ne csodálkozz, ha a pénztárcádra kíváncsi...
Más értéket sem tudsz felmutatni, ez első perctől kiderül. A pénzért kapható nők még futnak egy utolsó kört, hogy esetleg tudsz-e annyit költeni rájuk, amiért megéri eltűrni magán arra a kêt percre. De pénzed sincs.
Valamit pedig fel kell mutatni, amivel überelheted a mezőnyt.
12/20 anonim válasza:
A válaszod tartalma is 10/10.
Nem hiszem egyébként én már, hogy ezeket a kérdéseket valaki képes komolyan gondolni.
13/20 anonim válasza:
Mert más nők még az egyalkalmas szexért is pénzt kérnek.
14/20 anonim válasza:
Nem kell, csak te nem vagy elég jóképű és azt képzeled a nőket pénzzel kell megvenni. Megsúgom, ha kicsit is jól néznél ki, akkor még lenne olyan nő is, aki a randi után hazavinne téged az autójával és találkozni akarna veled újra.
15/20 anonim válasza:
Pont ez az, hogy ők nem néhány alkalmas szexet akarnak, hanem komolyabb kapcsolatot. Ha szex kell, ott van a rosszlányok. Nem is értem a férfiakat, de komolyan! 3 kattintásból lehet szexelni, ti meg szenvedtek randikon, hogy meghúzzatok valakit. Mi értelme? Tudod ki költene drága vacsira, programokra csak azért, hogy széttegye a lábát, főleg ha igazából nem is érdekel komolyabban. Normálisak vagytok ti? :D Az "udvarlás" többe kerül, mint egy prosti és semmi kötöttség.
16/20 anonim válasza:
Nem luxus kell. Valahova mégis fel tudjon vinni a férfi.
17/20 anonim válasza:
17-es, szüleihez nem jó, elküldöm őket moziba.
19/20 anonim válasza:
Akkor megfordítom a kérdést: miért nincs? Ha a felnőtt csávó még iskolába jár (főiskola/egyetem) akkor a szülők csak ki tudnak pengetni valami albérletet vagy valamit ha gazdag a család. Ha nem, akkor ki kell bírni azt a pár évet amíg nincs meló. Ha pedig már dolgozik, akkor miért nincs lakás. Egyéb kérdés?
20/20 anonim válasza:
Mert itt hitelmentes lakásról szól a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!