Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell hitelmentes lakás meg drága autó pár randihoz?
Azt ne mond, kérnek tulajdoni lapot a kecóhoz, ahova felviszed tömni őket.
Vagy már a forgalmiját is elkérik a verdának?
Sík hülyék amúgy az autókhoz, veszel egy 20-on éves bömöst, lövésük nincs róla, mit ér.
Lazán fel tudsz hajtani pár ingyen qrvát, többet egy sem ér.
#3 vagyok. 26 éves vagy az fölötti nők a fő érdeklődési kör mert ott már van élettapasztalat is.
Ez alatt azért necces mert sokan még tanulnak és a szülőkkel/kollégiumban élnek így nincs reális rálátásuk arra, hogy hogyan is működik a nagybetűs élet.
Hozzáteszem nem vagyok kapcsolatfüggő és csak olyan párt szeretnék magam mellé akivel egyenlőek vagyunk.
Ez az egyenlőség mindenkinél kicsit mást jelenthet.
34 vagyok.
Ez nem a pénzről szól. A lényeg az, hogy ismerje a dolgok értékét és azt az időt amibe ezek megszerzése kerül.
Tehát ha mindíg gazdag férfiak voltak az életében akik a pénzzel akarták lenyűgözni akkor neki az tűnik normálisnak ha mindent megkap és nem kell érte tenni semmit.
Egy ilyen nővel hosszútávú pláne kiegyensúlyozott és boldog párkapcsolatot létesíteni szinte lehetetlen.
Vannak persze olyan gazdag férfiak is akiknek ez teljesen rendben van és finanszírozzák a hölgy minden igényét is de ők egy másik liga.
Ebből csak annyit akartam kihozni, hogy érdemesebb a földön két lábbal járó nőknél próbálkozni.
Ha meg az illetőnek ilyen elvárásai vannak mint a kérdésben is szereplő nőknek akkor ott az elején illik letisztázni, hogy milyen jellegű kapcsolat is lehet így ebből.
Ezzel a kocsi meg ház kell dumával az nyugtatja magát, akinek defektes a személyisége, ezért inkább rámutat valami másra, ami nincs neki, hogy biztos az a probléma. Máris nem kell változtatnia magán, hanem lehet okolni az összes nőt, akivel potenciálisan összejönne.
Érdekes, inceleken kívül senkitől nem hallottam olyat, hogy azon rinyálnának, hogy a szemét nőknek vannak igényei. És itt igényekbe beletartozik az is, hogy mondjuk a nő vonzódjon a férfihoz meg egyéb olyan dolgok, amik nem a pénzen múlnak.
Nem, itt az a baj, hogy az incelek és egyéb szerencsétlen szerzetek úgy állnak a nőkhöz, mintha a nők valami tárgyak lennének, ami persze alanyi jogon jár nekik. Nekik azért vannak igényeik is a nők felé, leginkább olyanok, hogy nézzen ki jól, lehessen vele baxni, és ne várjon semmit a társától, amúgy meg mindegy.
Ilyen hozzáállással nem lehet normális párt találni. Senki normális ember nem akar xy férfi/nő igénytelen, dugható, szép akárkije lenni.
Mondom ezt férfiként.
És amúgy milyen érdekes, nekem bezzeg soha nem volt bajom a párkereséssel. Akkor se, amikor csóró egyetemista voltam.
Randihoz ez kell?:DDDDDD
Rajtad még egy palota meg magánrepülő sem segítene, ha ennyire sötét vagy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!