Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek én kellek, az nekem nem, aki nekem kell, annak én nem – megoldás?
A "lejjebb" adás az egyetlen járható út, ha nem akar egyedül maradni az ember? Pontosabban hogy erőltesse magára azt, akinek ő kell, de neki nem?
Felvethetjük az önfejlesztést, de nem minden esetben "szintkülönbségről" van szó.
28, azt "mondod"? Annyian élnek kapcsolatban... Van köztük rossz, ez nem vitás, meg az is igaz, hogy a problémám nem egyedi, mégis úgy látom, az átlag azért nem ez.
29, üdv a klubban, nagyon érdekes szempontot hoztál be, köszönöm! Nem tudom, hogy ennyiről szól-e ez, de van benne valami... Engem sem varázsol el a "tálcán kínálás", annyi biztos. Azt nem tudom megítélni, hogy ha ugyanezek az emberek másképpen viselkednének vagy állnának hozzám, azzal kiváltanák-e belőlem, hogy akarjam őket.
30, az, hogy igyekszel adottságaidhoz és lehetőségeidhez mérten a legtöbbet kihozni magadból. Javítani a kinézeteden, a szociális és kommunikációs készségeiden, esetleg képezni magad és jobb munkát találni, "művelődsz" önismeret és emberi kapcsolatok, párkapcsolat témában is stb. Jó ez, ártani nem árthat, de konkrétan erre a problémára szerintem akkor megoldás, ha szintkülönbség van, azaz maga fölé lő az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!