Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek én kellek, az nekem nem, aki nekem kell, annak én nem – megoldás?
A "lejjebb" adás az egyetlen járható út, ha nem akar egyedül maradni az ember? Pontosabban hogy erőltesse magára azt, akinek ő kell, de neki nem?
Felvethetjük az önfejlesztést, de nem minden esetben "szintkülönbségről" van szó.
fiatal lehetsz...
ahogy mások is írták...
Két lehetőséged van:
1. feladod és maradsz egyedül életed végéig
2. keresel tovább és ismerkedsz ahogy minden más normális ember
Semmi értelme az igényeidet a magad szintje alá adni. Én sportos vékony szép nőként jöttem már össze átlagosabb külsejű és még csak nem is tehetős pasival, mert jól éreztem magam vele, aztán még ő csalt meg xD Mikor örülhetett volna, hogy kapott esélyt. Semmi értelme leadni, ha egyszer azok sem tudnak megbecsülni.
Ha viszont arról van szó, hogy dagadt vagy, igénytelen, nincs pénzed stb, de neked csak a fullos igényes nők kellenének, akkor igenis le kéne adnod az igényekből és egy hozzád hasonlóra fanyalodni.
Sosem volt még kölcsönös. Ha tinikortól nézzük, amikortól ez aktuálissá válik az ember életében, rengeteg évről van szó, csaknem két évtizedről.
Hogy nem feltétlenül szintkülönbségről van szó, azt az is jelzi, ha a kiszemeltem választottja hasonló hozzám, már amikor van neki. Ettől még nem elvetendő a fejlődés, csak arra szeretnék rámutatni, hogy a kölcsönösség hiánya nem kizárólag abból fakadhat, hogy más ligában játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!