Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a korosztályban lévő lányok nagy része miért az idősebb 30-as pasiknak jut csak, miért házasodnak ilyen korán már vagy miért terveznek ennyire előre?
Itt most a 19-21 éves lányokra gondolok vagyis a velem kb teljesen egyidősekre. Minek gondolkodni ennyi idősen már egyből a házasságra még akkor is ha a csávó sem sokkal idősebb náluk vagy velük egyidős? És ha meg nem akarnak házasságot akkor miért gondolkodnak több évet előre (bár ez egyre inkább független a korosztálytól lassan ahogy észreveszem). Tehát miért nem azt nézik, hogy egy fiú/férfi a jelenben milyen. És miért az a fontos rögtön már akkor amikor kavarnak, hogy pár év vagy akár 5-10 év múlva milyen lesz majd a pasi amikor már esetleg tényleg együttélésre kerülhet a sor? Amikor addigra azok a pasik akik negatív dolgokat (is) csinálnak a jelenben addigra a felük legalább magától változik meg pozitív irányba és ezt fokozatosan felépítik magukban. Persze ezzel nem a kifejezetten alja viselkedéssel megáldott alja agresszív, arrogáns, lekezelő, nem törődöm pasikra gondolok mert ilyet én sem ajánlanék senkinek.. Inkább a bizalmatlan, csendes, érzékeny srácokra lehet valaki 25 év felett is. Ha olyan volt az élete vagy eredetileg a komolytalan, pénzéhes, igazságtalan nők ilyenné tették. De ha megtalálja a boldogságot akkor az az egyenes út a változáshoz még ha ez lassú folyamat is lesz. Ami mondjuk nem minden esetben negatív. De azok a pasik akik a jelenben jók magabiztosak, stb meg minden ők is lehetnek addigra egoisták, alpáriak, stb.
A másik pedig az, hogy hallottam már több lánytól is azt ebből a korosztályból, hogy nekik minimum 25 vagy 30 évesnek kell lenni egy pasinak ahhoz, hogy összejöjjenek velük. De saját korosztály az teljesen felejtős? Oké, hogy a lányoknak az idősebb pasik jönnek be. 15-16 éves lányokkal nekem is volt mostanában dolgom. És megtalálni köztük azért azt is akivel normális, értelmes, jó, hosszú párkapcsolatot tudtam volna folytatni. Mert egy most 22 éves barátommal tök jól elvoltak három évig most 17 a csaj. De ezek a lányok azért adnak esélyt a velük egyidős srácoknak is. Akad olyan közöttük aki össze se jönne olyannal aki 20 év felett van már. Igaz, hogy 21 év felett tehát kicsit idősebb lányok között csak 1-2 kivétel van akivel összejönnék. Ennek több oka is van. Elvileg addig ameddig egy férfi el nem múlt 30 éves addig mindig fiatalabb nőkkel érdemes kezdeni, hogy teljesen jó legyen a kapcsolatuk kivéve ha olyan pasi aki tényleg érettebb a koránál vagy bejönnek külsőre az idősebbek. De a 20 körüli lányok között sok az olyan akinek minimum három évvel idősebb pasi kell.
És igaz az a legenda amit a barátaim mesélnek, hogy ugye nem jutottam el egyetemre tehát szakmát tanulok tovább. Illetve kocsim sincs és ezek miatt is nagy hátránnyal fogok indítani ezeknél a lányoknál mivel, hogy lassan már az is gáz ha 18 évesen nincs az embernek autója?
21/F
A kérdést és a kulcsszavakat elolvasva egy mondandóm van csak.
Megvolt a napi rinya kérdező, lassan új év, új ember, új célok.
Amelyik nő 20 évesen családot, gyereket akar, az 20 éves egyetemistával, szakmát tanulóval nem tudja megtenni, mert nem fogsz tudni három főre pénzt keresni, miközben tanulsz.
Másik dolog, hogy jelenben élünk, nem a jövőben, múltban. Férfiként is azzal vagyok együtt, akivel a jelenben jó és el tudom képzelni a jövőt. Az, hogy valaki a jövőben hátha jobb lesz, csak önámítás és gyakran pofára esés a vége.
Tehát akkor 38 éves férfiként hetente kéne magamról levakarnom az újabbnál újabb nyálcsorgató csajszikat, meg minden héten mást kéne kirúgdosnom az ágyamból szerinted?
Csak mert hahó, ébresztő, ez rohadtul nincs így! :D
"Tehát miért nem azt nézik, hogy egy fiú/férfi a jelenben milyen. És miért az a fontos rögtön már akkor amikor kavarnak, hogy pár év vagy akár 5-10 év múlva milyen lesz majd a pasi amikor már esetleg tényleg együttélésre kerülhet a sor? Amikor addigra azok a pasik akik negatív dolgokat (is) csinálnak a jelenben addigra a felük legalább magától változik meg pozitív irányba és ezt fokozatosan felépítik magukban. "
És én azt minek várjam meg ha addig van más aki most is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!