Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az idősebb korosztálynak tetszem vagy annak,aki korban hozzám illik,de kicsit züllött?
Átlagos, sportos vagyok. Aspergeres és egyéb problémával, de nem vagyok igénytelen. Szeretek viccelődni,de egészségesen élek, edzek, túrázok, sétálok.
Idősebb korosztály 50-52 éves.
Volt olyan ,aki fiatalabb volt ,de kivehető protkós és kövér. A fognosatlanság az egyik ellensége..
Miert nem találok normálisabbakat? 32 éves vagyok.
Én is mindig az idősebbeknek tetszettem, pedig én se vagyok ronda. Kedves se vagyok. 20 évesen is a 35-50esek nyomultak rám.. Rohadt idegesítő, hogy a vén sz4rokat vonzom. Lazán oda jönnek hozzám..étteremben is. Volt akit elküldtem öregek otthonába. Tiszta szégyen. Nem tudom miért ilyen pofátlanok. Miből gondolják, hogy pont egy kopaszodó, ősz, szottyadt vén trottyra vágyok. Nincs pelenka fétisem.
Arra gondoltam hogy biztosan a kisugárzásommal van valami. Szép arcom van, és ez megtévesztő. Kedves,aranyos,csendes nőnek gondolnak általában.
Neten szerencsére fiatalok is írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!