Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32/F leszek, sok helyen próbálkoztam már, tettem lépéseket, de semmi eredemény. Lehúzhatom a rolót itthon, és menjek ki külföldre?
Nyilván nem akarom feladni, de eléggé úgy tűnik hogy "kiestem a játékból".
A Tinderen már nem írnak vissza, nem vagyok jóképű 20-as aki vitorlázik és szédítően jóképű. Én sem nézek ki rosszul, csak mindig vannak olyanok, akik jobbak. A gimiben, az egyetemen kb. rám sem bagóztak. Kaptam már olyan tanácsokat, hogy szarjam le, ne görcsöljek rá, csak az emberi psziché nem így működik.
Voltak hobbijaim, de a magány miatt már azokról is kezdek lemondani. Munkám van szerencsére, jó anyagi körülmények között élek.
Őszintén, ez inkább ilyen ventillálás jelleggel íródott, de előre is köszönöm ha olyanok is írnak, akik jártak már ebben a cipőben.
Ne a tindert nyomkodd, hanem járj el emberek közé. Romkocsma, színház, táncház vagy akármi.
De ott is meg kell ám szólítani a nőket, nem a telefont nyomkodni.
A személyes opciók már többnyire kiestek, minden ismerősömnek már van valakije, a szórakozóhelyek nem váltak be.
A hobbik erősen introvertáltak.
Eleve érződik hogy "nem beszélgettem eleget lányokkal", konkrétan a szemembe is mondták. Van egy nagyon enyhe autista spektrumzavarom, a beszélgetést úgy kell "összelegózni", nem úgy megy mint a legtöbb normális embernek.
Jó a humorom, nagyon jó irányba el tudom vinni a beszélgetést, de valahogy mindig ott voltak "normálisék", akik egyértelműen jobb opciónak bizonyultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!