Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32/F leszek, sok helyen próbálkoztam már, tettem lépéseket, de semmi eredemény. Lehúzhatom a rolót itthon, és menjek ki külföldre?

Figyelt kérdés

Nyilván nem akarom feladni, de eléggé úgy tűnik hogy "kiestem a játékból".

A Tinderen már nem írnak vissza, nem vagyok jóképű 20-as aki vitorlázik és szédítően jóképű. Én sem nézek ki rosszul, csak mindig vannak olyanok, akik jobbak. A gimiben, az egyetemen kb. rám sem bagóztak. Kaptam már olyan tanácsokat, hogy szarjam le, ne görcsöljek rá, csak az emberi psziché nem így működik.

Voltak hobbijaim, de a magány miatt már azokról is kezdek lemondani. Munkám van szerencsére, jó anyagi körülmények között élek.

Őszintén, ez inkább ilyen ventillálás jelleggel íródott, de előre is köszönöm ha olyanok is írnak, akik jártak már ebben a cipőben.

2023. dec. 31. 09:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha itthon nincs sikered, nyilván külföldön sem lesz.
2023. dec. 31. 09:40
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tök mindegy hogy hol nincs senkid vagy hol szakitasz vagy hol kell tarskereozni meg ezzel szenvedni.itthon vagy kint egyremegy.
2023. dec. 31. 09:41
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Hol élsz? N
2023. dec. 31. 09:41
 4/17 A kérdező kommentje:
#3: Budapesten.
2023. dec. 31. 09:49
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Ugyanilyen szerencsétlennek éreztem magam amíg nem merültem bele jobban a hobbikba. Ne add fel! Egyszer eljön az a pillanat amikor átkattan a dolog és abbamarad a vergődés. Ha tartalmasan (ez egy nagyon fontos dolog) töltöd a szabadidőd akkor nem tűnik fel annyira az ilyen hiány. Ha vannak barátaid akikkel el tud járni az a legjobb amúgy vagy ha hobbi kapcsán találsz társaságot. Körülveszed magad emberekkel és már nem olyan feltűnő.
2023. dec. 31. 09:54
 6/17 anonim ***** válasza:
17%
Ne panaszkodj a neten! Ez az első lépés! 2, legyél jobb mint az adott kiszemelt nőnél a konkurencia.
2023. dec. 31. 09:57
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Az itthoni jó anyagi körülményeid külföldön semmit sem fognak érni. Kivéve persze ha valami lepukkant afrikai vagy távol-keleti országba mész. Nyugat-Európában csórónak fogsz számítani.
2023. dec. 31. 10:01
 8/17 anonim ***** válasza:
10%
Próbáldd jobban mutatni a jó anyagi körülményeket és akkor tapadni fognak. Tinderre menő kocsi melletti pózolás, utazások, menő órák stb.
2023. dec. 31. 10:16
 9/17 A kérdező kommentje:
#7-es: ezzel én is erősen tisztában vagyok, külföld ismerősökkel szoktam Telegramon dumálni, nincs túl sok pénzem arra amit ők rendszeresen megtehetnek.
2023. dec. 31. 10:27
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Még nem főtt le a kávé, annyit tehetsz, hogy változtatni kezdesz magadon kívül-belül és belövöd a szinted, lehet nem hozzád való embereknél próbálkoztál és nem megfelelő módon.
2023. dec. 31. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!