Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rókaképű nőbe ti megbíznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rókaképű nőbe ti megbíznátok vagy nem szabad ilyet?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor már kinézetre is sunyi hatást kelt. Hegyes orra van, vékony szemei és sunyi mosolya. Ismerkedjek vele vagy inkább engedjem el az ilyet mert csak bajt hoz a fejemre?

2023. dec. 30. 21:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de aki nekem unszimpatikus azzal nem kezdek bele semmibe.
2023. dec. 30. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom beleillek-e. Kinézetre mindenki azt hiszi valami világi sunyi bunkó vagyok kinézetre, mikor meg elkezd velem beszélgetni ott lepődik meg milyen cuki vagyok.

Tehát te döntésed.

2023. dec. 30. 22:46
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

Rókával vigyázni kell, mindig odahozatja a büféhez a platós teherautónyi dinnyét meg a fej nelkuli malackakat.

Nem szopós, Disney-s.

Üdv

Lali

2023. dec. 31. 00:15
 14/17 anonim ***** válasza:
79%

12 "ott lepődik meg milyen cuki vagyok."

Amíg érdekedben áll. Csak ne forduljon hátat az illető.

2023. dec. 31. 00:28
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Oszt ravasz- e, he?
2023. dec. 31. 00:31
 16/17 anonim ***** válasza:
54%
De most komolyan.. ezmiaf.? :D
2023. dec. 31. 13:54
 17/17 anonim ***** válasza:
A kiszemelted Kate Hudson?...😀
2024. jan. 1. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!