Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt olyan, hogy egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy egyszerre két férfi tetszett, és sajnáltad, hogy muszáj egyet választani?

Figyelt kérdés

Amikor két férfi szimpatikus, mindkettő akarna veled lenni, mindkettő teljesen más miatt szerethető, és legszívesebben mindkettőt választanád, de egy párkapcsolat egy férfiről és egy nőről szól, és valakinek muszáj nemet mondani.

Az egyikben valami tetszik, a másikban valami más van, ami neked kellene.

Milyen hasonló esetek fordultak elő? Volt olyan, hogy megbántad a döntést, és inkább a másiknak kellett volna esélyt adni? Előfordult olyan, hogy habár jó döntésnek tartod azt, aki mellett döntöttél, mégis valamennyire hiányzik az a másik szerethető dolog, ami a másikban volt meg és a jelenlegiben nem?

Milyen érzések, gondolatok vannak ilyenkor?

#fontolgatás
2023. dec. 30. 10:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha ilyen helyzetben lennék akkor egyiket se választanám, mert az egyikben az nincs meg ami a másikban és fordítva. Egy teljesen más személlyel lennék együtt.
2023. dec. 30. 10:15
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Voltam ilyen helyzetben, de az egyik vonzalom sokkal erősebb volt a másiknál.
2023. dec. 30. 10:17
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Volt ilyen, azt hittem mindkettőt szeretem, de igazából egyiket sem szerettem eléggé. Szerencsétlen srácok, a mai napig sajnálom a helyzetet.
2023. dec. 30. 10:20
 4/18 A kérdező kommentje:

Senkiben sincs meg minden. Arról csak álmodozhatsz, hogy találsz olyat, akiből nem hiányzik semmi. Senki sem tökéletes, és ez így van rendben.

Mindig lesz olyan, hogy az egyik sikeresebb, gazdagabb, a másik jobban néz ki, a harmadiknak jobb a humora és jobb vele beszélgetni, a negyedik jobb az ágyban stb...

2023. dec. 30. 10:20
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
4 - Igaz, hogy senki sem tökéletes, de azt fogom választani, aki nagyon vonz.
2023. dec. 30. 10:24
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Voltam hasonló helyzetben. Online társkeresőn ismertem meg mindkettőt.

Először az egyikkel próbáltam ismerkedni. De egy hónap alatt kifújt, pont azért, mert hiányoltam belőle dolgokat, és bár józan ésszel ő tűnt jobb választásnak, kiderült, hogy nem illünk össze. Ráírtam a másikra, folytattuk az ismerkedést, de pár héttel később vele is szakítottam.

2023. dec. 30. 10:27
 7/18 anonim ***** válasza:

#4:

Ez igaz, de amikor legszívesebben mindkettőt megtartanád az egyáltalán nem jó jel arra nézve akit választanál kettőjük közül.

Arra utal, hogy ki fúj egykettőre a kapcsolat.

Azért nem kéne egyikkel se összejönni.

2023. dec. 30. 10:33
 8/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen volt ilyen ,aztan osszejottem az egyikkel,haat a vegere mar valamilyen szinten megutaltam,annyira iritalt a kozeledese.Ha meglenne a vonzalom mar tudnak,de igy szerintem neked is ilyen lesz a vege
2023. dec. 30. 10:40
 9/18 anonim ***** válasza:
49%
Ki kell próbálni mindkettőt és azt választani akinek nagyobb a farka!
2023. dec. 30. 11:26
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerre 15 elérhetetlen is szokott és sosem tudom hogy kellene választani

Mindig valtogatom őket a fejemben

2023. dec. 30. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!