Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne az első gondolatod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az első gondolatod, ha valakinek ezt látnád a szobájában?

Figyelt kérdés

Tegyük fel még csak ismerkedtek és valamiért, valahogyan bekerülsz a kiszemelt férfi (vagy nő) szobájába, és ahogy körülnézel látsz egy messerschmitt modellrepülőt a második világháborúból az egyik polcon. A repülő korhű festésű, és ott egy horogkereszt az oldalán.

Mi jutna eszedbe először erről ? Redflag, vagy nem zavarna?

2023. dec. 29. 02:28
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

Attól, hogy valamilyen okból kifolyólag tetszik neki egy régi repülő, még nem lesz az illető szükségszerűen náci. Első körben annyit sejtenék, hogy szereti a történelmet, főleg a II. Világháborút. Az, hogy horogkereszt van rajta, most mit tegyen, ha egyszer így nézett ki a repcsi?

Nyilván ha szélsőséges, kirekesztő eszméket követne, az azonnali kizáró ok. De nem egy repülőgépmodell alapján ítélkeznék.

2023. dec. 29. 03:14
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

A világon semmit nem jelent. Legfeljebb hogy szeret modellezni, van valami hobbija.

Aki viszont a polcon egy modelltepülőt látva ilyen agyalásba kezd, na az “redflag”.

2023. dec. 29. 05:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván az első kérdésem az lenne, hogy mit gondol a zsidókról, feketékről, mert sokféle exem volt(mind fehér volt, de sokfélék voltak:), ha szélsőséges, akkor nem fog hazudni és megtudom, talán ejt is ilyenért, de majdnem biztos, hogy csak szereti a második vht. Modellezők amúgy előnyben, ügyesek az ujjaik és határtalan a türelmük.
2023. dec. 29. 07:11
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerelmes lennék mert én is imádom a repülőket és nekem is vannak modelljeim
2023. dec. 29. 07:23
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Tetszik az ilyesmi de nem ezen múlna a kapcsolat.
2023. dec. 29. 07:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Történész vagyok, megkérdezném, hogy megnézhetem-e közelebbről és hogy honnan van, esetleg ő modellezte-e?
2023. dec. 29. 07:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat ez durva. En csak olyannal fekszem le, akinel Spitfire van.
2023. dec. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!