Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha soha nem lesz barátnőm?
Figyelt kérdés
Nem értem miért nincs barátnőm ha jól nézek ki, járok edzőterembe, azaz szép testem is van, nem iszok, nem bulizok, nem cigizek, kedves vagyok, nagyon hűséges, de egyszerűen úgy érzem hogy örökre egyedül maradok
18/F
2023. dec. 28. 21:28
2/9 anonim válasza:
Ezen a kérdésen minden fiatal ember, akár srác, akár lány mind átesik, kivétel nélkül. Aztán telnek az évek, és lőn csoda, kivétel nélkül párra lelnek.30 éves korukig. Ezért ne sűrgesd az időt, hagyd, hogy menjen minden ahogy mennie kell. Ne hajtsd a lányokat..majd eléd toppannak akkor amikor kell, és nem akkor amikor te erőlteted a hormonkáid miatt.
3/9 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nem kellene ezen aggódnod. Ismerkedj, baratkozz, ne akarj görcsösen barátnőt szerezni. Van időd, lesz barátnőd.
5/9 anonim válasza:
Melyik fázisban akad el a dolog?
1. Vannak, akik tetszenek? Ha nem, szocializálódj többet
2. Odamész ahhoz, aki tetszik? Flörtölsz? Elhívod randira?
3. Elmegy veled randira?
4. Van következő/többedik randi?
5. Csók?
6. Szex?
7. Kimondjátok, hogy együtt jártok?
Ezek közül a fázisok közül hol szokott elbukni a dolog?
6/9 anonim válasza:
Ne aggódj, majd 15 év múlva írod ki a kérdést, hogy hogyan válj el.
7/9 anonim válasza:
Milyen magas vagy?
Az alacsony pasik többsége magányosan rohad meg...
8/9 anonim válasza:
A szövegezésből úgy értelmezem, hogy még nem is volt barátnőd. Akkor honnan veszed, hogy nagyon hűséges vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!