Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha nem hiányoztok a barátnőtöknek?
32 éves férfi vagyok. 5 napja vagyunk együtt a barátnőmmel és majdnem minden nap találkozunk, de most az ünnepek előtt csak hétvégén. Nekem ő nagyon hiányzik ilyenkor is, de ő ma magától azt mondta, hogy neki hiányzik az érzés, hogy hiányozzak. Szeret, de nincs meg a féltés részéről.
Mondtam, hogy hát nekem hiányzik. Erre kérdezte, hogy hogy hiányozhat nekem, hát minden nap beszélünk? (mindig ő a csevegősebb egyébként) Én mondtam, hogy attól még a fizikai közelsége hiányzik. Az illata, az érintése, stb.
Én is átmentem hasonló dolgokon az előző kapcsolatomban és nekem az lett a vége, hogy kiszerettem a páromból.
Ti hogyan értékelnétek ezt a helyzetet? Érdekel, hogy én parázom-e túl és vagyok indokolatlanul szomorú most emiatt, vagy van, hogy ez normális?
Szerintem nem jó jel sajnos.
Velem 2 hónapos ismerkedés alatt azzal az indokkal ,,szakított,, a másik fél, hogy nem hiányzok neki.
Én is így gondolom. De amikor ma mondtam neki, hogy ez kicsit aggaszt, mert velem is volt ilyen és kiszeretés volt a vége, akkor megkaptam, hogy ne jelentsek ki a nevében semmit, ne drámázzak, ne legyek "pasi".
Aztán mondta, hogy szeret és érezzem magam biztonságban, nyugodjak meg, csak hiányzik a hiányzás érzése neki. Sosem volt ilyen biztonságban senki mellett korábban és furcsa ez neki, hiányoznak az érzelmi hullámvasutak lefelé (felfelé megvannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!