Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harminckét évesen nem áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harminckét évesen nem áll készen egy kapcsolatra, de mégis keres?

Figyelt kérdés
Azt mondta a harmadik találkozás után, hogy nagyon megkedvelt, de egyúttal rájött, hogy nem áll készen egy komoly kapcsolatra. Én beleszerettem, ezért sokáig tartott elfelejtenem. Egy hónap alatt elfelejtettem, erre ma rám írt. Megkérdeztem, hogy minek írt, annyit mondott, hogy továbbra sem akar tőlem semmit, csak jó fej vagyok és szeret velem beszélgetni és poénkodni. Azóta csak rá tudok gondolni, felébresztette bennem a reményt mindhiába. Ti mit tennétek?
2023. dec. 28. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozik veled a lány. Ne legyél 🤡
2023. dec. 28. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, volt ilyen tapasztalatom. O 31 évesen, nem tudta, hogy mit akar. Pi t ugyanez volt a szitu, hogy én beleszerettem és nem tudtam mit kezdeni ezzel. Azt hittem, hogy mégiscsak akár engem, ha nem tud elengedni. A valóság az volt, hogy ismerkedett a hátam mögött, nekem meg beadta ezt a nemtudomhogymitakarok dumát. Éveket pazaroltam rá, ráment az egészségem. Menekülj!
2023. dec. 28. 19:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal tiltsd le a francba! Nem az, hogy alszol rá egyet, majd holnap stb. MOST AZONNAL! Tovább fogja mérgezni az életedet. Ahogy elolvastad, nyúlj a telefonodért, és TILTSD LE mindenhonnan!
2023. dec. 28. 19:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket nagy ívben el kell kerülni. Tiltsd le, mert csak játszik veled.
2023. dec. 28. 19:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Három randi után beleszerettél? Komolyan?

Ő egy barátság extrákkalra gondolt, de ha te ennyi érzelmet viszel már egy ismerkedésbe is, inkább zárd el őt magadtól.

2023. dec. 28. 19:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Le akar rázni. Vedd a lapot.
2023. dec. 28. 19:15
 7/13 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. A randi előtt sokat beszélgettünk videó hívásban és telefonon. Nagyon nagyon megszerettem, ő az első és az egyetlen pasi, akit eddig szerettem.
2023. dec. 28. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

"Én beleszerettem, " "Egy hónap alatt elfelejtettem, "

Dehogy szerettél te bele. Akibe beleszeretsz, azt nem tudod elfelejteni, nem hogy egy hónap, de sok év után sem. Ennyit a "beleszerettemről".

Éretlen vagy egy komoly kapcsolatra, és valószínűleg a lány is kiszúrta nálad ezt.

2023. dec. 28. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

*valószínűleg a lány is kiszúrta nálad ezt.

Bocs, nem lány, hanem fazon, most olvastam, hogy te vagy a lány.

2023. dec. 28. 19:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Szexkapcsit akar csak
2023. dec. 28. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!