Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, ti komoly és monogám kapcsolatra vágytok?
Mindkettővel alkalmanként, ezért vagy bi. :)
Akár egyszerre is, nem baj ha hárman vagyunk, mindenkinek jó lesz. :)
2 - <3
Szeretem ha egy nő nyelv csapkod a seggemben, miközben f*szt szopok.
27N
1 és 3 vagyok, ne küldjetek már ilyen üzeneteket pls.
"Szia!
Akkor akár biszex pasival is járnál, az is izgalmas lenne?😊
35F"
Nem, az ilyen csávó offos... Csak csaj és straight férfi.
27N
Több okból kifolyólag, sokáig nem voltam nyitott monogám kapcsolatra, és volt egy állandó partnerem plusz alkalmik.
Most boldog monogám kapcsolatban vagyok egy férfival, nem hiányzik se nő se más férfi. De ugyanezt nővel is el tudnám képzelni, voltak próbálkozásaim is erre.
Biszex vagyok, de abszolút monogám. Sose szerettem szexelgetni, se kikacsintani a kapcsolatokból, nem váltogattam, nem volt olyanom hogy "kattanok" egyet és most a másik nem kell. Személy szerint nem hiszek a hármasokban és a nyitott kapcsolatokban, és soha nem akartam, nem mentem bele. Biszex attól vagyok hogy vonzódom mindkét nemhez is szexuálisan. De heteroként is akarhatnál valaki mással szexelni kapcsolaton kívül, nem kell ehhez biszexualitás.
És igen, képes és hajlandó is vagyok mind nővel, mind férfival hosszú távú monogám kapcsolatot kialakítani, értelem szerűen egyszerre egyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!