Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10/10 a csaj, de nem tud főzni, nem is érdekli, befeszül ha főzésről van szó, általában el is rontja az ételeket. Így mennyi lesz a szemetekben?
Pont azért írtam, hogy 10/10, hogy mindenki úgy képzelje el a nőt, hogy a saját preferenciáinak amúgy tökéletesen megfelel, és csak ennyi hibája van.
Kinek mennyire számít..?
Nem jelölök semmit kifejtem.
Nálam senki nem lehet 10/10 ha van egy probléma, feladat amit inkább felad mintsem megpróbálja és megtanulná.
Legutóbbi kapcsolatomban barátnőm bár egyébként nagyon jól tudott, de utált főzni. Mégsem volt ebből soha konfliktus. Eleve elég sajátságos az étrendem, én magamnak inkább megcsinálom, amit eszek, de egyébként is úgy vagyok vele, hogy ketten vagyunk, ha valamit meg kell oldani, azt kettőnknek kell, nem csak nekem, vagy csak neki. Ha én jobban szeretek főzni, akkor azt inkább én csinálom. Én meg egyébként takarítani, meg rendet rakni gyűlölök, ő viszont imád "régészkedni", ahogy ő hívja. :D
Egyébként 2023-at írunk. Lassan már 2024-et. Annyi mindent el lehet készíteni félkész, vagy kész alapanyagokból, most már nem az van, hogy hajnaltól délig kell görcsölni azon, hogy minden hozzávalót megfelelően előkészíts, hanem konyhakészen meg lehet vásárolni az összetevőket, vagy akár a (fél)kész ételt is. Persze, ez többletkiadás, de én azt mondom, hogy azért keresünk pénzt, hogy kényelmesebbé tegyük az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!