Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy ami hosszú évek alatt nem sikerült az idővel sikerülhet, illetve abban, hogy nincsenek véletlenek? A többi lent.

Figyelt kérdés

Bizonyára gyerekes lesz sokaknak, amit leírok, de nem érdekel, az érdekelne viszont, hogy van-e valaki hasonlóképpen, mint én és mit tanácsol? Hosszú időn keresztül egy buszon utaztam egy nagyon csinos nővel. A személyemből adódóan csak némán bámultam, soha nem mertem leszólítani, pár alkalommal megbámultuk egymást, de lépni ekkor sem mertem. Jöhetnek a puha p@cs vagyok hozzászólások, mert igaz rám, sajnos mindig is bátortalan voltam ahhoz, hogy leszólítsak egy nőt. (Ettől függetlenül volt jó pár barátnőm és kivétel nélkül csinos volt mindegyik) A lánynak idővel lett barátja, aki rá nem sokára a férje is lett, illetve messzire elköltözött a lány. Ebből adódóan nem "találkozok" vele mindennap. Ennek ellenére valamiért a mai napig nem tudom elfelejteni a lányt, sokat eszembe jut. Sokszor azt érzem itt legbelül, hogy lesz még vele dolgom, ha más nem is, csak egy beszélgetés. Természetesen azért valamilyen szinten "halványul" a lány emléke, de nagyon minimálisan. Tegnap este mikor sétálni mentem, akkor az édesanyjával jöttek velem szemben, amitől természetesen le is fagytam, hogy csak így a semmiből itt terem, de a lány is meglepődött elég rendesen. Saját magamat teszem csak tönkre, ha nem lépek túl rajta, ezt jól tudom. Mit lehet tenni annak érdekében, hogy könnyebben felejtsek? Egyáltalán kell-e felejteni? Volt-e valaki hasonló helyzetben, akinek idővel sikerült elhódítani a kiszemelt lányt?

Köszönöm az értelmes válaszokat/tanácsokat!

2023. dec. 27. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:

A kérdésed első részével egyáltalán nem értek egyet, a második részével igen.

Mindkettő saját sok - sok éve tapasztalata.

2023. dec. 27. 16:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel már házas nő, elég gerinctelen dolog lenne most kapálózni mikor már késő.
2023. dec. 27. 17:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első pasimmal 13 évesen jöttem össze. Nem kell túl gondolni, sima egyszerű mezei gyerekszerelem (már ha lehet annak nevezni) volt. Eléggé csúnyán bánt velem, szét is mentünk, ráadásul el is költözött, de tudtam, hogy még "dolgunk" van. Közel húsz évvel később egyszercsak előttem volt a munkahelyen. Pont nem voltam túl jó időszakomban és azt gondoltam, az élet tuti jól szórakozik rajtam. Beszéltünk pár szót és bocsánatot kért, amiért csúnyán viselkedett velem régen. Azóta sem találkoztam vele, de a bocsánatkérése valahogy mégis jólesett.
2023. dec. 27. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha személyesen nem ismerted a lányt, név szerint se, és sose beszéltél még vele, akkor honnan tudod, hogy férjes lett azóta?
2023. dec. 27. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen Facebook-on megtaláltam és azért van pár közös ismerős is, infót lehet szerezni, de ettől bátrabb nem lettem.
2023. dec. 27. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!