Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vesznek vissza kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vesznek vissza kicsit vagy teljesen, hogyha leírom, hogy korai, hogy ilyeneket ír?

Figyelt kérdés
Nem tudom és nem is akarom viszonozni, amikor valaki egy hét írogatás után vagy egyszeri találkozás után olyanokat ír, hogy "mindent megteszek érted", "szeretlek", "fontos vagy nekem", stb. Hosszú szövegek, amikben ezt írják. Oké, én is szeretem, amikor valakivel megvan az összhang (nem volt még párkapcsolatom), és jól esik felismerni, hogy "na őt tudnám szeretni", de kiábrándulok akkor, amikor nulla dologra ilyeneket ír nekem valaki. És ott csúszik el a dolog, hogy én ezt nem viszonzom, nem írok neki vissza olyat, hogy "Te is nagyon fontos vagy nekem, örülök, hogy beléptél az életembe...", mert alig ismerjük egymást, van, aki úgy ír ilyet, hogy még telefonon se hallotta a hangom. Egyszer viszonoztam egy ilyet, és utána hónapokig kisírt szemekkel jártam, mert úgy padlóra tett a dolog. Tudom, nem mindenki ugyanolyan, de gáz hogy szinte mindenki ezzel nyit.
2023. dec. 27. 09:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetekben kizárólagosan a szex a cél, ezért mondják már nagyon korán azokat, amiket te felsoroltál. De ők az amatőrök. A profibbak, akik egyébként szintén csak a szexre hajtanak, ők lassabb tempóban haladnak, persze hónapokat nem várnak ők sem, de nem azzal kezdik, hogy "szeretlek életem" meg ilyen ehhez hasonló.

Aztán vannak, akik tényleg megakarnak ismerni, tehát ez a 3.

2023. dec. 27. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Ezek egy külön típus, ne vedd komolyan, olyan, mintha csak rossz közegből jönne és azt a szokást, illemet használná. Szeretlek, puszi, csók.. tök üres és felszínes, de ilyen közegből jön, ő sem gondolja komolyan, csak így így szocializálódott. Attól még lehetnek neki normális valódi érzései és normálisan is le tudja majd később kommunikálni, ha felnőtt emberekhez szokott, változik a közeg, ahhoz fog alkalmazkodni. Szerintem ne ítélj ilyen elhamarkodottan és ne tulajdoníts ezeknek nagy jelentőséget, olyan csak, mint a kamupuszi, meg mittudomén, üres gesztusok, hogy beilleszkedjen, de mögötte ott a normális ember.
2023. dec. 27. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Love bombing amit elmondasz és amúgy nagyon toxikus. Ezt vagy tudatosan csinálják (ezesetben ki akarnak ahsználni), vagy egyszerűen annyira dependens az ember hogy nem bír meglenni egy partner nélkü, első találkozáskor beléd gondol egy embert aki számára full ideális, és ez a gondolatbeli ember váltja ki belőle ezeket az érzelmeket. Ahogy komolyabbra fordul a kapcsolat és rájön, hogy te nem az az ember vagy amit ő elképzelt, szépen lassan savanyúvá, nemtörődömmé válik és elkezd leszarni és eltávolodni, már-már meggyűlölni téged.
2023. dec. 27. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Ne írj ilyenekre vissza még telózás, randi után se. Hogyha egyszer nem érzed akkor minek kéne? Love-bombing mint írták előttem, eloszerete használják a nárcizmusra hajlamos emberek és persze azok akik csak szexet szeretnének tőled.
2023. dec. 27. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szép vagy azért csinálják ezt vagy naívnak gobdolnak akit ilyen szo eggel dughatnak egy idelyig majd le lepnek . Szerinted?
2023. dec. 27. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Ideig*
2023. dec. 27. 11:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!