Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lemondjam a randit ha így a karácsonyi időszak alatt ellaposodott az egész beszélgetés?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy azért-e mert szimplán ilyenkor nem a társkeresésen van a fókusz, vagy azért mert alapból is ellaposodott volna, de a kezdeti tök gördülékeny és jó beszélgetésből lett egy nyögvenyelős, erőltetett már már kínos beszélgetés.

Nyilván ezt nem szeretném átélni egy randin, merthogy van megbeszélt időpontunk 29.-ére, igaz időpontot nem fixáltunk még csak a napot, de már abban sem vagyok biztos, hogy eljönne egyébként olyan nyögvenyelős lett a beszélgetés így 24-25 meg a mai napon.

2023. dec. 26. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Le.
2023. dec. 26. 12:35
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Ne mondd le. Addigra elmúlnak az ünnepek, és csak rád fog figyelni.
2023. dec. 26. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várd meg a randit, max utána többet nem találkoztok. A 24-26ig sok embernek a rohanás, rokonlátogatás ideje. Főleg ha sok a rokon és/vagy többfelé kell menni.
2023. dec. 26. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Nekem meg rebdszerint ilyenkor jön haza kulgokdrol egy spanom de engem rendszerint ugy kikeszitenek a rokonaim ilyenkor hogy állandoan depresszios vagyok es soha nem tudok vele lenni bulizni vagy beszélgetni merr csak lehúznám állandoan.

Igy ha van is énidőm inkabb begubózva töltöm.

2023. dec. 26. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mond le. Ennek a dolognak nincs jövője.
2023. dec. 26. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Most minek vagyok leponzozva? Depressziosan menjek a nyakára?

Valoszinu az emlitettnek is elment minden életkedve is most.

(4)

2023. dec. 26. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
Egy próbát megér. Bár ha az ünnepek fontosabbak akkor veszett ügy. Nem is értem minek még 3 napot várni...
2023. dec. 26. 14:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a három nap tényleg a családról, ide-oda menetelről szól, de ez nem ellaposítja, hanem csak ritkítja a levélváltást. Ha ellaposult, az ellaposult volna ünnepek nélkül is előbb-utóbb.
2023. dec. 26. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!