Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányként miért van 100-nál is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként miért van 100-nál is több ismerös jelölésem a facebookon?

Figyelt kérdés
férfiként meg 0
2023. dec. 24. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Mert léteznek olyan faék egyszerű entitások, akik csak annak alapján képesek egy nőt életkorra, kapcsolati állapotra, földrajzi távolságra, végzettsére stb tekintet nélkül ismerősnek jelölni, mert látnak róla egy darab fényképet, amin nem taszító a csaj. Ugyanez a lányokra viszont nem jellemző, senki sem bújja nonstop az ismerőseinek az ismerőslistáját, egy csoportban a csoporttagok listáját, hogy ész nélkül jelölgessen bárkit csak azért, mert farka van.
2023. dec. 25. 08:51
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Mert a nők ertelmesebbek és felfogjak, hogy a Facebook mire való. Akit nem ismernek, milyen meglepő, nem jelölik be, hogy ismerik.
2023. dec. 25. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

"Kiváncsi voltam valóban egyenlőség van-e a nemek közt,dehát láttam hogy mi a pálya."

Senki nem kényszerítette azokat a férfiakat arra, hogy vadidegen nőt jelölgessenek be. Maguktól ilyen hülyék. Ahogy mások is céloztak rá, olyan férfiakról van szó, akik úgysem kellenének, mert már a jelölgetésükből lejön, hogy agyilag zoknik.

Mi lenne az egyenlőség? Hogy ha van a férfiak közt 100 zavaró idióta, akkor a nők között is legyen? Mondjuk van... csak náluk ez nem férfiak jelölgetésében, hanem csücsörítős, csöcsös-segges szelfikben és az azokkal való kúrólájk-vadászatban merül ki.

2023. dec. 25. 15:18
 14/20 A kérdező kommentje:

9-es

" vén, ronda"

A szépség relativ!

2023. dec. 25. 15:40
 15/20 A kérdező kommentje:

10-es

"hogy miért jelöl be ismerősnek "

Tudjuk hogy minden férfi szexet akar,ez is azt bizonyitja hogy a nőnek születni sokkal jobb,rajtuk nincs ez a bélyeg..

2023. dec. 25. 15:41
 16/20 A kérdező kommentje:

12-es

"Facebook mire való"

Ennek ellenére rengeteg csaj irogat pasikkal facebookon.

2023. dec. 25. 15:43
 17/20 A kérdező kommentje:

13-ma

"100 zavaró idióta"

Milyen jogon idiótázol le olyan emberket akiket nem is ismersz, ilyen alapon akkor te is lehetsz idióta,miért is ne?

2023. dec. 25. 15:46
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Kiváncsi voltam valóban egyenlőség van-e a nemek közt,dehát láttam hogy mi a pálya"

Milyen egyenlőség? Hogy nem arra használod az oldalt, amire való?

Nem jelölik be idegeneket, engem se jelöljenek be. Mondjuk be is van állítva, hogy ne tudjanak.

2023. dec. 25. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó, igazad van, valószínűleg akadnak köztük elvétve normálisabb, csak némileg szerencsétlenül próbálkozó reménykedők is. De többnyire tényleg azok jelölgetenek nőket ismeretlenül (ráadásul annyira ismeretlenül, hogy még azt sem tudják, tényleg létezik-e az adott személy, és bejelölnek egy kamuprofilt), akiknek minden mindegy, jelölgetnek ész nélkül mindent, amire feláll. De minek? Mi a koncepció?

Ha téged jelölgetne férfiként 100 olyan nő (nyilván a tizede sem modell típusú, hanem nagyrészt furák, rusnyák vagy trash ri...cok), akik rajtad kívül 200 másik pasit is bejelöltek, és fejeznék ki neked azt (már önmagában a jelöléssel, de rosszabb esetben nyálcsorgató hozzászólásokkal is), hogy kúrni van kedvük, de amúgy istentelenül telibe leszarnak, te sem éreznéd magad cukorkaboltban, inkább trágyadombon.

Amúgy ki tudja, lehet, hogy idióta vagyok. Az itteni válaszokra kaptam egy privátot, hogy nem vagyok a "legélesebb kés a fiókba'". 🤷‍♀️

2023. dec. 25. 22:03
 20/20 anonim ***** válasza:
"Ennek ellenére rengeteg csaj irogat pasikkal facebookon." - de nem ismeretlen zaklatókkal. Van a facebooknak társkereső funkciója, ahol lehet ismerkedni. Lehet úgy is ismerkedni, hogy egy közös érdeklődésen alapuló csoportban kialakul egy beszélgetés, a lány folyton reagál mondjuk a varjútenyésztésről szóló poénjaidra. Viszont tök ismeretlen lányoknál bepróbálkozni ugyanaz a szint, mint amikor az építőmunkások befüttyögnek és beszólogatnak az építkezések előtt elhaladó nőknek.
2023. dec. 26. 04:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!