Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan szokhatnék le az...

Hogyan szokhatnék le az emberek ismerősnek jelöléséről facebookon ?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nemi késztetést érzek ,hogy egy csinos láenyt bejelöljek .Elnézést kérek minden szeged környéki lánytól .

Szeretném ha nem haragudnátok reám. Amint meglátok valakit aki nekem tetszik azt egyből be kell jelölnöm ismerősnek .

Hogyan tudnék erről a rosz szokásomról leszokni ? A facebook fiókomat

megszüntetni nem akarom mert a főiskolai tananyagomat ott kapom meg. elég ha a facebook tiltja ezt a funkciót három naponta .de közben is akit tudok ,bejelölöm sajnos .

És sajnos a tanulás sem vonja el erről a figyelmemet és a pszichológus sem segít Egyedül ha iszok alkoholt ,de nem akarok alkoholista lenni . 25 F

Köszönöm a válaszokat előre is !

#Facebook #jelölgetések
2023. jún. 5. 20:29
1 2
 1/11 anonim válasza:
úgy szokhatsz le, hogy nem kattintasz rá a bejelölésre
2023. jún. 5. 20:42
 2/11 A kérdező kommentje:
De nem megy sajnos ! Hogyan lehet az ismerősnek ajánlásokat kikapcsolni ?
2023. jún. 5. 20:45
 3/11 anonim válasza:
szerintem az alap funkció, de a beállításoknál mindent meg tudsz nézni
2023. jún. 5. 20:46
 4/11 A kérdező kommentje:

már kerestük egy ismerősömmel de arr nem jöttünk rá hogyan is kéne .

Egyszerűen azért nem tudok nem rá kattintani ,mert nemikésztetést érzek.

2023. jún. 5. 20:49
 5/11 anonim válasza:
akkor csak Messengerezz.
2023. jún. 5. 20:49
 6/11 A kérdező kommentje:
de facebook csopiba benne kell lennem a leckék végett .
2023. jún. 5. 20:55
 7/11 anonim válasza:

Lehetséges, hogy a reklámblokkolóval vagy más böngésző-kieegészítéssel ki lehet választani a jelölés gombot és el lehet tüntetni, hogy az a lehetőség blokkolva legyen.

Programozó biztos meg tudná csinálni, hogy ne is tudd visszaállítani azt a gombot (visszakapcsolni), hanem pl. adott idő után állna vissza.

Nálam az uBlockkal ki lehet választani a képernyőn mindenféle részeket és azokat beállítani, hogy blokkolja, így biztos az ismerősnek jelöl gomb is kiválasztható.

2023. jún. 5. 21:16
 8/11 A kérdező kommentje:
7 /7 értelek .no adtam volna zöld kezet de csak egy narancssárga felkiáltójel van ott ! . ez jó ötlet de nemtudom kit kérjek meg rá meg egyáltalán ha lenne is valaki az akkor megtudná ki vagyok és rájönne, a másik meg hogy ehhez tényleg egy idegen ember kell külömben én tudnám ezt kezelni
2023. jún. 5. 21:46
 9/11 anonim válasza:

Szerintem nem baj, ha megtudná, hogy ki vagy. Te ezt jóval drámaibban éled meg, de nem akkora dolog, így kívülállóként. "Mindig bejelölgetek másokat Facebookon, valaki tiltsa már le nálam a bejelölés gombot!" Ez még betegesnek se hangzik. Mindenkinek lehetnek rossz szokásai.

Akár itt az oldalon a SZámítástechnika kategóriában is tehetsz fel egy kérdést, hogy hogyan lehetne megoldani a FB bejelölés gomb letiltását ilyen módon.

Amúgy feltétlen le kéne tiltani? MIért baj, ha bejelölgetsz másokat? Vagy visszajelölnek, vagy nem, és akkor eggyel több ismerősöd lesz max.

Amúgy sokakat jelölgetnek szerintem nemtől függetlenül olyanok, akikről azt se tudják, kicsoda. Én az ismerőseim 1/4-éről lehet, nem is tudom, kicsoda.

2023. jún. 5. 21:58
 10/11 anonim válasza:
Csinálj egy bővítményt, ami kiszedi a html elemet, vagy egy net traffic sniffert, ami elkapja és módosítja a kérést, így nyomkodhatod a gombot, de nem fog kimenni.
2023. jún. 5. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!