Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megjegyzesekben olvashatjatok azt a dolgot,amivel kapcsolatban segitseget kerek. Mivel eleg hosszu igy inkabb oda irom. Mit gondoltok errol? Varom az ertelmes kommenteket ez ugyben.
Engem keresett meg így egy srác, hogy nem tudott rámírni, de lenyomozott, és várt a munkahelyem előtt. NAGYON ijesztő volt. Megmondtam neki, hogy ez nekem nagyon erős kezdés, nem akarok tőle semmit a későbbiekben.
Nagyon okosan és óvatosan csináld, mert könnyen leszel te is ijesztő.
1, Érdekes dolog ez egyébként. Teljesen megértem, hogy ijesztő, VISZONT ... manapság már mindenki a fél életét kiposztolja az internetre, a facebookra, én is ha rákeresek magamra a google-n olyanokat ad ki amikről nem is tudtam, hogy fent van rólam az interneten.
Innentől kezdve miért ijesztő ha valaki ezt felhasználva ismerkedni akar? Nem rosszból kérdezem csak érdekel.
Ráadásul az sem indok, hogy a facebookon csak az ismerőseid látják amiket posztolsz, mert sok embernek 1000-2000 ismerőse is van. Ennyi ismerőst lehetetlenség managelni, sokukat valószínűleg nem is ismer arról a több ezres listáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!