Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban taszító ha az embernek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban taszító ha az embernek bármilyen betegsége van?

Figyelt kérdés
Tartós, tökmindegy milyen. Ha ez evoluciósan taszító minek próbálkozni? Persze a boomerek szerint, meg a netes kaszanovák szerint ugyanúgy csakis a te hibád lehet a sikertelenséged. Nem véletlenül rühellem az idősebb korosztályt, azt hiszik mindent tudnak.
2023. dec. 24. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, de az irasod alapjan te nagyon taszito vagy.
2023. dec. 24. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom ki az az idióta, aki azt mondja hogy a vele született betegség a te hibád ill annak szövődményei...

Ha szexuális úton terjedő betegséged van, az valóban a te hibád, de a túlnyomó többsége egyszerű antibiotikum kúrával megoldható...

2023. dec. 24. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a kérdés?
2023. dec. 24. 13:23
 14/18 anonim ***** válasza:
Azert a bolcsesseg es az okoskodas kozott vam kulnbbseg, ha valaki tobbet meg elt mint te az tapasztaltabb, ha bunkon adja elo az okoskodas.
2023. dec. 24. 13:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Én se tudom mi a kérdés. Bár a feltehetően a kérdés írója az férfi, én ugyan nő vagyok. Tartósan beteg vagyok 10 éve és soha sem fogok meggyógyulni. Crohn-beteg vagyok. Ez egy kellemetlen rengeteg fingással, hasi görccsel, hasmenéssel, hangos fsással járó betegség, amely a rosszabb szakaszában lehet akár véres is, de kb annyira, mintha málnaszörpit öntenél a wcbe. Ilyenkor a belekben kialakult fekélyek intenzíven véreznek. Jelentem, van egy csodálatos férjem és egy gyermekünk is. Azt hiszem, ha én tudtam párt találni magamnak ilyen betegséggel, nem hiszem, hogy nektek emiatt nem menne. Szimplán csak nyomik vagytok, incelnek bélyegzitek magatokat, holott csak igazából az életképtelen voltatok miatt nincsen nőtök.😄 Szóval ja, igaza van a boomereknek, akármennyire is fáj.
2023. dec. 25. 00:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor anál előtt alaposan kitisztulsz egy fosás által?
2023. dec. 25. 02:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Amúgy egy nőnek jóval több mindent elnéznek.
2023. dec. 25. 03:02
 18/18 anonim ***** válasza:

Sajnos a fsás az nem egyszeri, ha lángol a betegség, hanem akár naponta 10-20 alkalom is lehet, amely fájdalmas és görcsös. Anál szex ilyenkor sajnos nem megy, pedig én szeretem egyébként. Ilyenkor a bél fala meggyötört, még a leggyengébb inger is fájdalmat okoz. Pedig a fekélyek a vastagbél felső szakaszán a köldök körül vannak, nem a lenti régióban.

Hidd el, nem egy leányálom ez a betegség és az összes illúziót lerombolja ami a nőket övezi körül ezzel kapcsolatban. A hasmenés nagyon büdös (nyákos, gyulladt, olykor véres ugye, mint említettem), a fingás is nagyon gyakori és sokszor az is büdös. Visszatartani lehetetlen, mert úgy begörcsölök, hogy majd meghalok, olyan fájdalmaim lesznek. A hangokról nem is beszélve, hogyha rohannom kell, mert hasmars van, akkor az bizonyos audio hatásokkal is jár. Fingás+fsás. 10 éve része az életemnek ez a betegség. Soha nem volt problémám a pasizással, egy pasi sem szólt meg ezért vagy gondolt volna engem undorítónak. A férjemnek is anno mondtam, hogy ez van, nem gyógyítható, csak tünetmentes időszakok vannak, de bármikor fellángolhat. Őt sem érdekelte. Szóval azért elgondolkodtató, hogyha nékem sikerült férjet találnom egy ilyen nem szép emésztőszervi betegséggel, nem tudom nálatok mi lehet a baj. Valószínűleg nem a krónikus betegség megléte.

2023. dec. 25. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!