Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem képesek a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek a párkapcsolatban élők megfelelően látni a mi helyzetünket?

Figyelt kérdés
Egyszerűen teljes homály van a fejükben azokról, akiknek sose volt párkapcsolatuk, vagy kínkeservesen jött össze egy. Magányos vagyok, vágyok a szeretetre, intimitásra, szexre, pár nélkül nem is tudtam úgy haladni az életben, ahogy szerettem volna. Szerintük tök okés, hogy egy idegen emberrel lakok együtt (lakótárs), akit gyűlölök, de nem tudok váltani, mert errefelé nem divat a lakótársasdi, ráadásul nehéz megfelelőt találni. Nincs kihez szólnom, nincs ki hazavár, mindig harmadik, ötödik kerék vagyok páros programokon. És akkor ez rohadt jó, és nincs ezzel semmi baj - mondják a párjuk mellől.
2023. dec. 24. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
#10: azt mondta vagy sose volt, VAGY kínkeservesen összejött egy. Tehát akiknek nehezen, de volt és azóta sincs. Amibe beleillik.
2023. dec. 24. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

8

Jézusom, mi van veled, meg a többi gyökérrel, aki karácsonykor belerúg abba, aki leírja a szomorúságát? Vagy annyira a Gyakorin élsz, hogy egy magányos férfit már nem tudsz megkülönböztetni egy kifordult szemekkel fröcsögoő inceltől?

Szégyen, komolyan.

Kérdezō, neked meg azt tudom mondani, hogy próbáld megtalálni a sikertelenséged okát. A viselkedésed, az életmódod, a külsőd a probléma? Bizonyos szintig mindegyiken lehet változtatni. Ha pedig úgy érzed, teljesen fölösleges, akkor legalább a szingli életedet berendezheted olyannak, ami egy kis örömöt ad... Remélem sikerül.

2023. dec. 24. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
Én megértem, hogy nehéz. De bármit is írok nem fog rajtad segíteni. Akkor most sajnállak? Jobb lesz tőle?
2023. dec. 24. 11:22
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Tanulni, ideiglenesen 2 munkát vállalni mindig lehet...
2023. dec. 24. 11:43
 15/17 anonim ***** válasza:
11: De a sikertelen sokszor nem azt jelenti, hogy vki még életében nem csókolózott/1 kapcsolata sem volt. De szerinted az sikeres, akinek mondjuk 20 évesen volt egy pár hónapos kapcsolata, majd aztán, akárhogy is próbál ismerkedni, mondjuk 10 év múlva sincs semmi?
2023. dec. 24. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
De ezt nem értem. A párodnak kellett volna eltartania? Vagy neked azért kell pár, hogy valaki állja a dolgok felét?
2023. dec. 24. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező arra gondol, hogy ketten könnyebb a megélhetés, felesben megy az albérlet, rezsi meg ilyenek, mint egyedül állni a cechet. De ez a kapcsolatnak normális esetben csak egy huszadrangú aspektusa, nem ennek kéne dominálnia.
2023. dec. 24. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!