Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi számít “elszállt igénynek” ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít “elszállt igénynek” ?

Figyelt kérdés

Pl

Hogy 30 éves férfinek legyen egy 80 milliós hitelmentes lakása, meg egy 60 milliós autója?

Vagy mire szoktak itt gondolni?

2023. dec. 23. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem unod meg, hogy a sajat csorosagodnak probalsz igazolast adni? A sokadik ilyen kerdest irod ki napok alatt. Tegyel magadert, ne az irigyseg hajtson.
2023. dec. 23. 11:23
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
1. Mar bocs de itt a nők szokták habzó szájjal bömbölni azt, hogy nettó 600e CSAK alap és amelyik pasi nem tud ennyit keresni az életképtelen.
2023. dec. 23. 11:29
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

2

Te látod az árakat a boltban? Megjön neked a gázszámla? Szoktál tankolni? Vettél bármit az elmúlt hónapokban?

Értem, hogy gci csóró ez az ország, de bizony nettó 600-ból kb átlagosan lehet élni, HA az ember nem egyik hónapról a másikra gazdálkodik, hanem félre is tesz.

2023. dec. 23. 11:44
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem elszállt igénynek csak az számít, amit az ember kitalál, de nem talál olyan partnert, aki iránta is érdeklődik, és meg is felel az igényeknek. Ha egy nő vagy férfi elvárja a másiktól a hitelmentes ingatlant és drága autót, meg a sziperszuper modell külsőt, akkor ez az elvárás addig nem lesz "elszállt", amíg van olyan érdeklődő, aki ezeket teljesíti. Azt vár el mindenki, amit csak akar, aztán hogy ezek reális vagy totál álomvilágbeli igények, az már csak azon múlik, hogy talál-e így is ennek megfelelő partnert vagy sem. Én pl tudom magamról, hogy kétgyerekes, 30 éves nőként, aki bérből élek és bár nem nézek ki rosszul, de nyilván koromból és élethelyzetemből kifolyólag nem is forgok olyan körökben, nem fogok összeszedni soha egy NER-es szépfiút, aki majd vesz nekem egy yachtot és Bora-Borára költöztet a gyerekeimmel együtt ingyen és bérmentve. De vannak nők, fiatal lányok, akiknek ez teljesen reális elképzelés lenne, és fordítva, férfiak esetében is van az a helyzet, amikor totál reális modell lányok után sóvárogni, meg van, amikor nem. Szóval alapvetően az adott illetőn múlik, hogy mik a reális elképzelések és mik elszálltak.
2023. dec. 23. 11:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Én csak a zöld szemet szeretem, az átlagra ez se igaz.
2023. dec. 23. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

Elszállt igény pl. az, amikor a 30 éves mamahoteles, elhízott,

csóró férfinak insta modell kellene.

2023. dec. 23. 14:34
 7/10 A kérdező kommentje:

6

Igen borzasztó.

Az meg “túlzásnak” hívjuk amikor egy 30 éves , érettségizett , 300 nettót tisztességesen kereső , önállóan albérletben élő , 10 kg plusszal rendelkező férfit elmondunk a lehető legrosszabbnak mint a fenti jellemzesed mutatja a példát.

2023. dec. 23. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

7

Aki 30 éves koráig 300 ezer forintig jut el, az mit akar? Akkor legalább legyen fitt.

2023. dec. 23. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:
37%

8#

Szerinted mennyit keres egy tanár, vagy egy tűzoltó?

2023. dec. 23. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

9

Haha, egyikbek sem csak érettségije van. A tanárnak legalábbis biztos nem.

2023. dec. 23. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!