Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Laza kapcsolatra hol találhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laza kapcsolatra hol találhatok barátnőt?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 12:50
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
63%

18

Szerintem a nők felnőtt emberek, akik képesek felelős döntést hozni. Engem legalábbis ne oktatgasson ki egy férfi a saját lelki világomról és szexualitásomról. Köszönöm.

2023. dec. 22. 16:22
 22/33 anonim ***** válasza:
67%
1-es meglepődnél mennyi nő van aki pont erre vágyik, még ha ki sem mondják. Természetesen általában az alfa pasikkal, egyéjszakás kalandok, stb. De közben meg előadják a jókislányt, ártatlan kislányt.
2023. dec. 22. 16:37
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló tapasztalataim vannak. Sőt egy egész nagy csapat vallja azt, hogy a házasságból nem akar kilépni, de szeretőt szívesen lát. Ezek a célközönség.
2023. dec. 22. 16:40
 24/33 anonim ***** válasza:
81%
Én bevallom, hogy laza kapcsolatra vágyom, és a jókislányt sem adom elő. Nem tudom, mi ebben a nagy dolog... Nem mindenkinek jön be ez a csilivili nagybetűs Szerelem, ami aztán másfél év múlva drámázások közepette véget ér.
2023. dec. 22. 16:42
 25/33 anonim ***** válasza:
23%
#21: ezek neurobiológiai kutatások, nem kioktatások. Mintha azt mondanánk a vért nem a szív pumpálja, ne oktassanak már ki... Jézus.
2023. dec. 22. 16:58
 26/33 anonim ***** válasza:
68%

25

De hadd tudja már jobban egy felnőtt nő, hogy mit akar és mit nem. Mi ez az elvárás, hogy a féefi oktassa ki előbb a kötődés biokémiájáról? MAJD Ő ELDÖNTI. Ezek amúgy sem kőbe vésett dolgok.

Nem kellene infantilizálni a nőket.

2023. dec. 22. 17:16
 27/33 anonim ***** válasza:
64%
26, Jajj de naív elgondolás ez. A legtöbb nőnek fogalma nincs arról mit is akar.
2023. dec. 22. 17:18
 28/33 anonim ***** válasza:
67%

Ez oké, de ez most megint egy teljesen elméleti, valóságtól elrugaszkodott eszmefuttatás.

A férfi tájékoztassa a nőt a női szervezet működéséről??

1. A triviális része: ezzel azt mondod, hogy a férfiaknak jobban tisztában kell lenniük a nők működésével, mint ők a saját magukéval ami teljes nonszensz

2. Ezen logika mentén kapcsolat előtt egy 1 hetes pszichológiai előadást kellene tartani a párkapcsolati toxikus mechanizmusokról?

2023. dec. 22. 17:20
 29/33 anonim ***** válasza:
79%

#26: én is nő vagyok, ettől még a kutatások kutatások. És hogy a szex közben oxytocin termelődik ami a kötődés hormon, ezek tények.

Mit mondtam? Hogy a nőkben szignifikánsabban nagyobb eséllyel jön létre szex után érzelmi kötődés.

Mit nem mondtam? Hogy mindenkinék így van.

Akkor min problémázol? Nem tudsz szöveget értelmezni?

2023. dec. 22. 17:24
 30/33 anonim ***** válasza:
68%

29

És a férfiak feladata, hogy erről előadást tartson a szexpartnerének? El vagy te szállva.

2023. dec. 22. 17:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!