Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak kb. hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb. hány százaléka lehet olyan aki azért nem találja meg a társát, mert egyáltalán nem vonzó?

Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon minimális, 1-2%, sokkal többen vannak, akik csak azt hiszik, hogy ez az egyetlen akadály. Itt ezt nyilván nem fogják sokan felfogni, de ha körülnézünk, mindenféle embernek van párja.
2023. dec. 22. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha csak a kövérséget nézzük 40% ez miatt szenved hátrányt. Van közte aki végül elfogad egy szintén túlsúlyos nőt és ezáltal kiesik a képletből! De a makacsabbak simán egy egész életen at szinglik.
2023. dec. 22. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Hát attól függ. Olyan, aki TÉNYLEG azért nem talál SENKIT, mert csúnya, nagyon kevés van. Olyan, aki azért nem talál senkit, mert a külseje és az elvárásai köszönő viszonyban nincsenek egymással, ilyen rengeteg.
2023. dec. 22. 10:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát "nem vonzó"ba nem csak a külső, de a rengetegféle belső tulajdonság és ksézség is beletartozik.

Így szerintem kijelenthető, hogy nagyon sokan vannak így. Szerintem a legmagasabb faktor a szociális készségek hiánya.

2023. dec. 22. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:

2

De akkor ő nem azért nem találja a párját, mert ronda, hanem mmert magasak az elvárásai.

2023. dec. 22. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

2.

És persze olyan is van, aki felhagy a pizzával meg a hamburgerrel, életmódot vált, és leadja azt a 20-30 kiló felesleget, ezekből az emberekből van egyébként kevesebb, és ők okosabbak is, hiszen felismerték a hibáikat, és nem elfogadták, hanem tettek is ellene. Tiszteletre méltóak.

Akik csak sírnak, és nem tesznek magukért, azoknak semmilyen tisztelet nem jár. Ne haragudjon meg senki, de ez a kőkemény igazság. Olyan nehéz kevesebbet enni, és többet mozogni? Vagy olyan nehéz fodrászhoz járni, meg edzeni egy kicsit? Jobb nőt akarsz, akkor magadon is dolgozz. Én megtettem, és érdekes, sokkal jobb esélyekkel indultam, lett is barátnőm.

2023. dec. 22. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

6

Így van! Rengeteg olyan férfi van aki nem akar vagy nem tud változtatni!

Én életem során voltam több típus is. Kövér , izmos, vékony. Pár évente változott. Amikor vékony kategóriába voltam sorolható akkor könnyedén alakítottam ki kapcsolatokat nőkkel. Amikor kövér voltam (mint jelenleg) akkor lőtéri kutya figyelmét nem tudom felkelteni. De amit írsz az nem húzható rá mindenkire. Én is rendszeresen edzek és odafigyelve érkezem. 7 különböző betegség nehezíti a dolgot. Gondolom más férfi is jár ebben a cipőben. (Akire egy idegen élből legyintene hogy hazudik és azért kövér mert naphosszat döglik a kanapén) 👍🏻

2023. dec. 22. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:

7.

Csak azoknak tudom ezt elnézni, akik pajzsmirigy betegségben szenvednek, vagy inzulinrezisztensek. Ők kapnak egyedül felmentést. De ők kevesebben vannak, a többség sajnos, ha tetszik ha nem, lustaság meg a sok zabálás miatt olyan kövérek, amilyenek. A többi csak kifogás. 👍

2023. dec. 22. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:

7-es: Én sajnálom azokat, akik önhibájukon kívül kövérek. Van ilyen rokonom. Súlyos hormonproblémával párosuló krónikus ízületi gyulladás miatt konkrétan lehetetlen lefogynia. Minden is hizlaló számára, mozogni meg minimálisan tud. :(

Viszont be kell látni, hogy ilyenből nagyon kevés van... A legtöbben tényleg csak azért kövérek, mert lusták.

2023. dec. 22. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:

A kövérség kifogásként egyetlen esetben elnézhető, ha egészségügyi okok miatt nem tud fogyni.

Egyéb esetben ne rinyáljon h emiatt nem kell, fogyjon le.

De igen a legtöbb esetben pofára megy minden.

Legalább is a külső az első lépés. Azt látod meg nem pedig az agyát vagy a belső tulajdonságait. - Az utána jön.

Szóval vonzó vagy nem vonzó.

2023. dec. 22. 14:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!