Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adnak a nők esélyt olyan férfinek akinek még nem hitelmentes a lakása és van rajta valamennyi hitel még? Egyszer elfogy az a hitel.
"Te hol élsz?"🤣🤣🤣
Te nem itt az biztos.
Hogy képzeljük el az első randit egy kávézóban.
Férfi : szia
Nő : szia
Nő : van hitelmentes lakásod ?
Férfi : nincsen
Nő: bocsi dolgom van megyek > szia ( ki se ér a kocsihoz és már le is tílt mindenhonnan) 😀
??
Mondjuk ha első randin felmerülne a téma, hogy a pasinak saját van saját lakása/ hitele biztos, hogy felállnék és lelépnék.
Szimplán azért, mert nem akarok ilyenekről tudni amíg azt sem tudom a másikról, hogy mi a kedvenc étele vagy mik a céljai az életben
25
Én pl nem várnám el a nőtől hogy fizessen a lakasba. Csak azt hogy a számlákat együtt fizessük (villany, internet , gàz, víz)
A kaját meg mindenki magának veszi és 2 hűtő van.
Szerintem a válaszadók csipkerózsika álmát alusszák vagy mesevilágban tündérországban élnek.
Semelyik, ismétlem: semelyik nő nem kérdez rá DIREKTBEN hogy kinek milyen anyagi javai, ingósága és ingatlanja van ( bár sajnos ilyennel is találkoztam, de a 99% ezt diszkréten kezeli ). Azonban a nők amikor ismerkednek nagyon ügyesen ( kb CIA ügynök módra ) a bizalmadba férkőznek, családról kérdeznek, munkáról, és igen szóba kerül az is ki merre és hogyan él. És itt nem kell hozzá sok ész hogy kitalálják adott ingatlan tehermentes-e avagy jelzáloghitel terheli-e.
Tehát igenis a nőknek fontos hogy :
Magas legyél
Keress nettó 800 felett minimum
Legyél sportos, kockás hasú
Legyen autód, jogosítványod
Legyen TEHERMENTES ingatlanod
és persze hogy utazz, magyarul költs, fogyassz
Hm... most már nem csak tulajdoni lapot, de banki hiteligazolást is vinni kell a randira?
Hú gyerekek....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!