Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság egy átlagos fickókra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság egy átlagos fickókra miért mondjàk hogy ronda?

Figyelt kérdés

Megnézitek a neten milyenek voltak a férfiak a történelemben, de akar csak az 1900 években amiből sok fotó van. Ma egy hétköznapi ember simán van olyan. Csak az jelenleg csúnyának van mondva. A 90 években de még mondjuk 2010 előtt egy 80-100 kg közötti férfira nem mondtàk hogy disznó. Dolgoztam egy gyárban és több 100 férfi munkatárs volt. Volt pár darab izmos meg vékony , de a legtöbb ilyen 90 körül kis pocakkal > átlag testalkattal. Mégis mindegyiknek volt szinte felesége.

Ma mi megy? Nem vagy olyan jóképű mint egy színész? Nem vagy gazdag? Nem 65-75 kg vagy hanem 96? Kuka az összes nőnél.

#női elvárás #Megváltozott világ
2023. dec. 22. 06:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Manapság az átlagos már a 170/110 kiló, hordóhassal. A férfiak többsége keményen el van hízva kortól függetlenül. Kolléganőmnek 3 fia van pl. Az egész család összes tagjának méretét a bálnák is megirigyelhetnék. Hatalmas fejük van méretes tokával. Egyik fiúnak sincsen kapcsolata,pedig elmúltak 20 évesek.
2023. dec. 22. 07:54
 12/23 anonim ***** válasza:
69%

Akkor fogyjál le, öltözködj előnyösen stb. Nem hisztizni kell, hanem tenni a sikerért.

Van egy kollégám, aki kimondottam jóképű, de dagadt és úgy öltözködik, mintha a 15 éves feslett ruháit venné fel. Eskü ha lefogyna, izmosodna kicsit és igényesen öltözködne, még én is elfogadnám (vékony, sportos nő vagyok). Amin tudsz változtatni, azon változtass.

2023. dec. 22. 08:15
 13/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem fog lefogyni, mert az kemény önfegyelmet igényel, a megtartása meg még többet. Rinyálni sokkal könnyebb. De ez is értelmetlen, mert ettől sem lesz kapcsolata.

2023. dec. 22. 08:19
 14/23 A kérdező kommentje:

12

Hol dolgozol 🧐 ?

2023. dec. 22. 08:22
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem nem annyira rossz a helyzet, ahogy itt az oldalon lefestik. A külső valóban többet számít, mint régebb, de az alapvető elakadás inkább azért van, mert sokan nem szereznek meg alap szociális készségeket és nemcsak párjuk, de igazából barátaik sincsenek. A rokonságomban is ha meggondolom sok pocakos, nem túl előnyös külsejű férfinak is van párja. Igazából akkor sokkal több esélye van mindenkinek, ha a saját szintjén próbál meg keresni és ezt viszont sokan benézik, mert ösztönösen a náluk feljebb lévő kategóriákból akarnak társat.
2023. dec. 22. 09:37
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondoltam hogy a 10es kommentemre nem kapok választ 😂
2023. dec. 22. 11:59
 17/23 A kérdező kommentje:

16

Nem. De akkor is zavarnak.

2023. dec. 22. 12:05
 18/23 anonim ***** válasza:
48%
A külső szubjektív, ha tetszik, ha nem. Én például jóképű vagyok, még férfiak is mondták rám, de volt már csaj, akinek nem tetszettem. B*szta az egómat ezt nem tagadom, de aztán felfogtam és megértettem, hogy olyan nincs, hogy valaki mindenkinek tetszik.
2023. dec. 22. 12:52
 19/23 anonim ***** válasza:
#17 kik zavarnak? A tini fiúk?
2023. dec. 22. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:
42%
A magyar átlag pasi az ronda.
2023. dec. 22. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!