Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem amit érzek ?
Van egy srác akin nem tudok kiigazodni. Az elején minden jó volt, de amióta megijedtem tőle, azóta nem tudok bízni benne.
Ezért félek tőle, ennek az volt az oka, hogy egyszer mondta: eljön oda enni ahol én is szoktam.
Erre rávágtam, hogy nagyon örülnék neki és gyere nyugodtan. Majd mentem oda enni, és reménykedtem benne hátha ő is ott lesz, de aztán fél, 1 óra után csalódottan elindultam haza, mert nem jött.
Azóta nem bízom benne, se abban amit mond. Bár lehetséges, én akartam gyorsan haladni.
Mikor erről volt szó, hogy elmegy oda enni, ahol te szoktál, akkor meg is beszéltétek, hogy pl "Xy helyen találkozunk 2kor"?
Vagy csak megjegyezte, hogy "egyszer elmegyek oda enni"? Tehát nem volt megbeszélve konkrétan. Melyik?
Rendesen lefixáltátok az időpontot, meg minden?
Ha igen, akkor jogosan érzed, hagyd a francba.
Nem is baj, hogy nem kezdesz vele, jobb neki nélküled.
Kombinálsz, szóval hacsak nem volt LEFIXÁLVA időpont érthetetlen a bajod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!