Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élet nem akarja hogy kapcsolatom legyen?

Figyelt kérdés
25 vagyok fiú. És akármennyire gáz,vagy nem gáz..de eddig 1 komoly kapcsolatom volt ami 3 évig tartott...ez 2018-ba lett vége... 2020 januárjában ki mentem dolgozni Németországba és azóta se találtam senkit.. idekint meg főképp nehéz mert nincs annyi szingli magyar lány... Tanácstalan vagyok... És nagyon magányos... Miért dolgozom Németországba? Magyarországon lakás vétel van tervben. Mindenkinek családja van meg minden... Én meg csak megfigyelőnek érzem magamat a világban... Mit tegyek? Vagy még fiatal vagyok komolyan kapcsolathoz?

2023. dec. 20. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagy fiatal komoly kapcsolathoz, de elkésve se vagy.

N 31

2023. dec. 20. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
Már van is csajod. Írsz az egyesnek és meg vagytok oldva.
2023. dec. 20. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
51%
Kik pontoztak le egyest?? Egy normalis valasz.
2023. dec. 20. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
egy 74 százalékos genyó
2023. dec. 20. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!