Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nap reggel látok egy elképesztően helyes fiút a buszon amivel megyek dolgozni, 18-20 év körüli lehet, szerintetek hogy lenne érdemes közeledni felé?
Te hány éves vagy? És melyik buszon fordul ez elő?
Amúgy nem tudom, én félénk lennék nyitni. Meg milyen szöveggel?
Ha minden fiúhoz odamentem volna a buszon, aki tetszik, lehet már el lenne törve az orrom. Ezt ne értsd félre, csak miből gondolod, hogy lenne esélyed?
Adott valami jelet?
Melegként ez a legnehezebb. Nem feltételezhetem minden fiúról, hogy meleg. Azt feltételezem, hogy heteró. De én a kevésbé kockáztató fajta vagyok.
Amúgy sok bátorságot neked, ha elszánnád magad. Én valószínűleg az egyoldalú vágyakozásnál és szemeim legeltetésénél nem csinálnék többet.
1: 45 éves vagyok (2 barátnőm volt) és szerintem mindenkivel valamilyen módon kicseszett*** a genetika, csak kivel, hogy... Kockanyelven ezek a hadrveres tényezők. De ne meséld be nekem, hogy szoftveresen (modor, stílus, személyiség) nem lehet ellensúlyozni semmivel? :)
***Mikroméret felett nem sokkal (47-es lábam van, lecsúszott na, és akkor? 😅), bal szememre tompalátó vagyok amúgy meg erős dioptria, MR-es vizsgálattal alátámasztottan három helyen eltér elég durván a zagyam (meniere szindrómaszerűségem van, csak bizonyos pózokban tudok aludni, tartani a fejemet), rövidebb a lábam, mint a felsőtestem [185 cm vagyok így is], kerek fejem van gyárilag (tilos híznom, mert akkor lufi fejem van tényleg) [spoiler alert, el vagyok hízva], kiskorom óta súlyos allergiák, pikkelysömör, véresre vakart láb, katonaság ezen bukott, amit utólag bántam kicsit [max keresztek majdnem mindenre] - ez mérséklődött 2-3 db 4 keresztre meg 1-2 keresztre. (Igen macskaszőrre is, de kompromisszumot kötöttem, mert imádom a macsokat!)... .... ....
Bro, bro!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!