Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Nektek van egzisztenci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek van egzisztenciális elvárásotok egy nőtől?

Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 15:08
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
97%
Hogyne lenne. Nem jövök össze valami lepukkant, proli nővel. Fordítva is elvárható szerintem egy minimális egzisztencia.
2023. dec. 20. 15:10
 2/39 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele, pl exem 280at keresett, ami semmire nem elég és tőlem várta h fizessek kb mindent. Vége is lett, de ezért a véleményemért itt rendszeresen támadva vagyok, merthogy én nem támogattam őt.
2023. dec. 20. 15:11
 3/39 anonim ***** válasza:

2. Én nem anyagiakra gondoltam elsősorban. Nyilván azért manapság már illendő valamennyit a nőnek is keresnie (de ebből nem is szokott vita lenni).

Olyan már nekem is volt, hogy én voltam lehordva minden szarnak fukar gcinek, csak mert a kitartásonn FELÜL nem kapott meg még extra, drágább dolgokat. Szerencsére sikerült megszabadulnom tőle.

2023. dec. 20. 15:13
 4/39 anonim ***** válasza:

-on*

Egy n.

2023. dec. 20. 15:14
 5/39 A kérdező kommentje:
Az egzisztencia fogalom alatt én az anyagiakat értem inkább, pl: normális kereset meg ilyenek, hogy ne nekem keljen eltartanom.
2023. dec. 20. 15:15
 6/39 anonim ***** válasza:
73%
5. Jaaaa, hát erre van egy naccerű válaszom: szabadság van, nemek közti egyenlőség, mindenkinek joga van dolgozni és pénzt keresni, úgyhogy tessék mindenkinek szépen élni vele :)
2023. dec. 20. 15:18
 7/39 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondtam, nem kell büfészakot tanulni és akkor lehet jól keresni. Erre ismét elkezdett egy büfészakot az NKE-n. :'D
2023. dec. 20. 15:26
 8/39 anonim ***** válasza:
55%
7. :'D
2023. dec. 20. 15:28
 9/39 anonim ***** válasza:
65%

Persze, hogy van.

Éljen meg önállóan, tudjon valamennyit félretenni és legyen pénzügyileg tudatos.

Ha elmegyünk valahova ne essen nehezére a saját részét fedeznie. Nem feltélten kell neki, lehet, hogy meghívom.. de lehet, hogy nem.

Az sem tragédia, ha egy adott program neki túlzottan megterhelő, de ez esetben elvárom, hogy ezt jelezze és kitalálunk mást.

2023. dec. 20. 15:37
 10/39 anonim ***** válasza:
69%

Természetesen, viszont a fizetés pont nem érdekel, az egy ilyen kispolgári fillérszámlálás, hogy ki mennyit keres.

Az én családom vagyonos, vannak ingatlanjaink, értékes festmények stb., nekem saját felújított lakásom van Budapest jó környékén, emellett befektetéseim, és komolyabban olyan lánnyal jönnék össze, akinek minimum saját lakása van(vagy ezzel egyenértékű vagyona/befektetése), és még ezzel is bőven kevesebbet várok, mint ami nekem van.

2023. dec. 20. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!