Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem beszélgetni egy csajjal Tinderen, közben matcheltem a húgával is, erre leosztott és unmatchelt, mégis honnan kellett volna tudnom, hogy Ő a húga?
5 napja beszélünk, nyilván nem fogok rákérdezni, hogy figyelj van-e húgod és ha igen akkor hogy néz ki, mert nem akarom véletlen jobbra húzni Tinderen.
Az eset után egyből a húga is unmatchelt.
2 lehet ez a csaj pont egy pasival beszélget csak. Ennyi! Nekem is kuka lennél.
N 31
4 - A jó kis hamis kép. :D
5 - Biztos van ilyen, elvétve 1-2, de nem jellemző.
Ha mindig egyszerre csak egy lánnyal beszélgetnék, akkor a következő életemre se találnék párt, és ez nem az én hibám! Ugyanis az a tapasztalatom hogy még akkor is képesek eltűnni végül, ha előtte előadják hogy mennyire imádnak és passzolunk és minden csodálatos, ráadásul nem csak amikor beszélgetünk, hanem miután már találkoztunk is(nem arról beszélek hogy sz@r volt a tali, hanem volt olyan is hogy tök jó volt, a lány is tök lelkes volt a 2. talit illetően, aztán bedobta hogy sajnos összetalálkozott valami régi szerelmével úgyhogy off).
Na mármost innentől kezdve aki azt várja tőlem hogy egyszerre 1 lánnyal beszélgessek, az egy alternatív univerzumban élő barom, már elnézést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!