Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkezdtem beszélgetni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem beszélgetni egy csajjal Tinderen, közben matcheltem a húgával is, erre leosztott és unmatchelt, mégis honnan kellett volna tudnom, hogy Ő a húga?

Figyelt kérdés

5 napja beszélünk, nyilván nem fogok rákérdezni, hogy figyelj van-e húgod és ha igen akkor hogy néz ki, mert nem akarom véletlen jobbra húzni Tinderen.

Az eset után egyből a húga is unmatchelt.

2023. dec. 20. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Mert kellemetlen, hogy beszélgetsz vele napok óta, de közben még másokat is jobbra húzogatsz. Most akkor érdekel a csajszi és akarsz vele ismerkedni vagy nem.
2023. dec. 20. 11:14
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
1 - Miért kellemetlen? Szerinted mennyi nő van aki egy csávóval beszélget csaj ilyen appokon egy időben? Nulla... :D
2023. dec. 20. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Az ugye fel sem merült, hogy amikor már aktívan ismerkedsz valakivel, akkor ne másokat lesegess?
2023. dec. 20. 11:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 nyilván, de ezzel jobb nem szembesülni. Hadd legyünk deluluk és higgyük azt, hogy csak velünk beszélnek :D
2023. dec. 20. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

2 lehet ez a csaj pont egy pasival beszélget csak. Ennyi! Nekem is kuka lennél.

N 31

2023. dec. 20. 11:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

4 - A jó kis hamis kép. :D

5 - Biztos van ilyen, elvétve 1-2, de nem jellemző.

2023. dec. 20. 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Mert egyértelműen kiderült számukra hogy csak lyukra játszol.
2023. dec. 20. 11:37
 8/13 A kérdező kommentje:
Mennyire életszerű, hogy a lányok 1 időben 1 emberrel beszélnek, ezért van mindenkinek több száz másik párja nyilván :)
2023. dec. 20. 11:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindig egyszerre csak egy lánnyal beszélgetnék, akkor a következő életemre se találnék párt, és ez nem az én hibám! Ugyanis az a tapasztalatom hogy még akkor is képesek eltűnni végül, ha előtte előadják hogy mennyire imádnak és passzolunk és minden csodálatos, ráadásul nem csak amikor beszélgetünk, hanem miután már találkoztunk is(nem arról beszélek hogy sz@r volt a tali, hanem volt olyan is hogy tök jó volt, a lány is tök lelkes volt a 2. talit illetően, aztán bedobta hogy sajnos összetalálkozott valami régi szerelmével úgyhogy off).

Na mármost innentől kezdve aki azt várja tőlem hogy egyszerre 1 lánnyal beszélgessek, az egy alternatív univerzumban élő barom, már elnézést

2023. dec. 20. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert azt várta, hogy 5 nap után olvadoz utána.
2023. dec. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!