Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki érti vagy meg tudja magyarázni eme jelenség okát?
Backstory: nem nagyon mozgok olyan közegekben, ahol jól tudnék ismerkedni, így ráfanyalodtam a társkeresőkre. Na jó, kicsit kíváncsi is voltam, hogy mit lehet ezekkel elérni.
Kipróbáltam a Bumble-t, mert ajánlgatták, és ott az a poilicy, hogy a lány ír először.
Az utóbbi időben viszont egyre gyakoribb, hogy matchelek és egyáltalán nem ír. A kérdés adódik: akkor miért húzott jobbra.
Ez az egyik zavaró dolog, de van ilyen, ezen már nem húzom fel magam. Viszont van egy másik szituáció is:
Matcheltem egy lánnyal Bumble-n, és Instán bekövettem, visszakövetett, így természetesen írtam neki. (Nyugi, nem a szia cica van gazdád jellegű üzeneteket író típus vagyok, igyekszem udvarias és kreatív lenni) A hölgy hiába aktív Instagramon, nem nézte meg, amit írtam, de nem követ ki, nem adja jelét, hogy bocs nem. Semmi gáz, elengedtem.
Ezek után nem sokkal, hasonló történt. Bekövettem egy szimpatikus hölgyet Instán, engedélyezte, visszakövetett, írtam Neki, Ő látta, de azóta sem kaptam választ, nem követett ki, nem tiltott le, semmi.
Nem vagyok kiakadva, nem vagyok dühös, csak egyszerűen nem értem, mi a fene történik. Valaki tud valamiféle magyarázattal szolgálni esetleg?
De a férfiak 99%-a nem állítja hogy a belső, a személyiség a legfontosabb. A nők (nyilván nem mindegyik) viszont előszeretettel hangoztatják, hogy CSAK a személyiség fontos, nekik a külső nem is lényeges egyáltalán...
Ehhez képest pont fordított a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!