Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz, hogy mindig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy mindig a nő választ? Én nő vagyok és rengetegszer utasítottak már vissza.

Figyelt kérdés
Ha én választok, akkor miért kapok visszautasítást? Akár randin, akár még addig se jutottunk el, csak kezdeményeztem...
2023. dec. 18. 14:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem igaz ez így.
2023. dec. 18. 15:30
 12/29 anonim ***** válasza:
79%
Ha szép,csinos a nő akkor válogathat. Ha dagi és ronda akkor ugyan úgy megszívta mint az incelek.
2023. dec. 18. 15:39
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva ülsz a lovon. A választás mindig akkor a részed ha te vagy a passzív fél, tehát téged ostromolnak a pasik akkor azok közül te választasz. De a te elmondásod arra utal te vagy a kezdeményező fél, nyilván nem lehetsz te az aki választ egy ilyen felállásban! A választást nem úgy kell értelmezni, hogy mész az utcán és akit kinézel az a tied. Kizárólag azok közül választhatsz akik előtte neked már felajánlkoztak, ez eléggé nyilvánvaló.
2023. dec. 18. 15:52
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
mert a jelentkezők közül kéne választanod (ha nem akarnál kezedményezni)
2023. dec. 18. 15:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ostobaság, ahogy az összes többi népi bölcsesség.

A férfiak nem kanos droidok, akiknek akárki, akármikor megfelel. Igen, a nők választhatnak az udvarlóik közül vagy pedig kezdeményezhetnek maguk. A férfiak meg szintén VÁLASZTHATNAK, hogy kinél próbálkoznak.

2023. dec. 18. 16:01
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

A férfi választ - kinek akar udvarolni, a nő meg dönt - kinek a közeledését fogadja el.

S kezdeményeznek valószínűleg nálad is többen, de ha te a saját szintednél sokkal jobb pasit akarsz akkor ne csodálkozz ha koppansz.

2023. dec. 18. 16:09
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Az utolso irta le az igazsagot. A ferfi valaszt kinel kezdemenyez, a no csak eldonti, hogy az adott ferfi igen, vagy nem. Ugyanis nem az van, hogy egy sor all a no elott, hanem adott masodpecben egyetlen emberrol dont, nincs ott masik husz. Az elet ilyen, csak vannak aki szeretik tovabbfilozofalni a gondolatokat.
2023. dec. 18. 16:46
 18/29 anonim ***** válasza:
61%
Én is így hallottam anno az idősebbektől a nagy bölcsességet: A férfi választ, a nő dönt.
2023. dec. 18. 17:25
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A "mindig a nő választ" állítás, mint minden szólásmondás, egy túlzott leegyszerűsítés, amely mögött azonban van némi igazság is. Mégpedig szerintem az az igazság, hogy ha egy nő viszonylag szép és kedves, magyarul nem csúfság és nem is hárpia, akkor elegendően nagy erőfeszítéssel, ügyeskedéssel és kitartással a korban hozzáillő férfiak TÖBBSÉGÉT el tudja csábítani. Nagyon sok nő azt rontja el, hogy egy férfi kezdeti ridegségét vagy elutasítását végleges döntésnek veszi, pedig a legtöbb esetben a férfi részéről ez csupán egy ideiglenes, kellő kitartással és idővel igenis megingatható hozzáállás. Ha a nők ilyenkor (részben sértettségből) nem fordulnának rögtön sarkon és kitartóan, ám nem tolakodva tovább próbálkoznának, idővel meglehetősen nagy eséllyel sikerrel járnának.

Ez viszont nem azt jelenti, hogy kitartással MINDEN férfit el lehet csábítani. Vannak férfiak, akikről minden ilyesfajta női praktika és ügyeskedés lepereg, elcsábíthatatlanok. Egyszerűen nem lehet őket kibillenteni abból a magányos világból, amelyben élnek. A legeslegrosszabb ezek közül az, aki látszólag elcsábul, de valójában csak a teste csábul el, a lelke nem. Más szóval akár tartós testi kapcsolatba is belemegy, de valójában, lelkileg még ennek során is mindvégig magányos marad. Sok nőnek évekbe telik, míg egy ilyenféle "kapcsolat" kelepce-jellegére rájön, s felébred az önámításból.

2023. dec. 18. 17:29
 20/29 anonim ***** válasza:
53%

Randit nem a nőnek kell kezdeményezni.

Vannak olyan nők, akiknek a személyiségük, a beszédük, a modoruk azt tükrözi egy férfinak, hogy oké, hogy a nő választ, esetleg szeretné a pasit, de érződik, hogy a nő csimpaszkodni akar a pasin, ami nem minden férfinak jön be. A csimpaszkodás a tűlzott ragaszkodás, kötődést jelenti, ami egyfajta röghözkötést jelentene a férfinak, amit nem szeret(ne).

2023. dec. 18. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!