Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internetes társkeresés egy ördögi kör, egy ördögi csapda?
Figyelt kérdés
Általában internetes társkeresés során a nők 80%-a a férfiak 20%-át tartja ott vonzónak és csak nekik válaszol, csak annak ír nyilván így a nők nagy része nem fog tudni párt találni matematikailag, ráadásul ez a 20% érzi, hogy akarják a nők így sokszor csak laza kapcsolatot akarnak vagy megcsalják őket vagy ghostingolnak és társai2023. dec. 17. 13:59
11/20 anonim válasza:
10
Ja, hogy a nők által elkövetett erkölcstelen tettek rögtön a feminizmust minősítik. Csak mert ennyi erővel a férfiak füle mögött it van vaj rendesen. :D
De nem tudom minek érvelek, amikor láthatóan a legalapvetőbb logikai összefüggések megértése is gondot jelent a számodra.
12/20 anonim válasza:
Igen. Feminista az, aki szerint a ligikátlan hazudozast nem értő a hülye. Pesrze:-)
13/20 anonim válasza:
Nem, nem hülye. Viszont te hazudsz logikátlanul.
14/20 anonim válasza:
Igen...ez is feminista trükk. Amit nem fogsz fel, az hazugság......de szégyen feministának lenni!
15/20 anonim válasza:
Igen, az konkrétan hazugság, hogy a feministák el akarják venni a férfiak emberi jogait. :D
16/20 anonim válasza:
El akarják. Mert buták. A vagina nem jogosít semmire a szülésen kívül. A feminizmus betegség.
17/20 anonim válasza:
A vagina "jogosít" a szülésre. Oké :D Szerintem eleget hallottunk.
19/20 anonim válasza:
Tudjátok, miért csak a 20%-otokat tartják vonzónak? Mert a maradék 80% egy lusta, szőrös, elhízott, buta emberke, aki azt hiszi, jó ő úgy, ahogy kiszarták.
Ezt a 20%-ot hatalmatokban áll megváltoztatni. Csak könnyebb hiszitizni.
20/20 anonim válasza:
Férfiként egyetértek az előttem szólóval. Én nem nézek ki olyan jól, persze csúnya sem vagyok, inkább egy erősebb átlag. És láss csodát, még válogatni is tudtam bőven. Olyan megugorhatatlan trükköket alkalmaztam az ismerkedés során, mint hogy nem raktam fel a leköpött tükör előtt készült szelfit, nem írok "szia mizu"-t, érdeklődtem a lány iránt, randin hajlandó voltam fizetni egy fagyit és még sorolhatnám. Utólag olyan dolgokat mondtak el nekem, hogy miben emelkedtem ki, hogy nem akartam elhinni, hogy ennyire ótvar a mezőny. Konkrétan már azt értékelt valaki, hogy nem büdösen érkeztem :D Megnéztem egyszer egy barátnőm tinder profilját, hogy miket írogatnak nekik a férfiak. Hát.. volt 100 sziamizu, egy tucat 50-soros mesterkélt gáz üzenet, meg egy-kettő normális. Ekkora kezdtem el érezni, hogy nekik sem olyan egyszerű a helyzet velünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!