Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról mondásról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról mondásról hogy "egy nő azzal fekszik le akivel akar, viszont azzal házasodik meg akivel tud, egy férfi viszont azzal fekszik le akivel tud de azzal házasodik akivel akar"?

Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 23:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
83%

10

Te vagy nem vagy nő, vagy hazudsz.

2023. dec. 16. 01:44
 12/32 anonim ***** válasza:
30%

Látom sokaknak nem sikerült értelmezni a mondást.

Egy kapcsolatban mikor lesz először szex? Amikor a nő akarja.

Egy kapcsolat mikor lesz házasság? Amikor a férfi akarja.

2023. dec. 16. 01:58
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

#11 Nem tudom hogy lehetett volna ironikusabbá tenni a mondatot.... Könyörgöm világosíts fel hogy hogy mennyire kellett volna tuloznom ahhoz, hogy leessen hogy csak kifigurázom kérdezőt.

#12 A mondáson konkrétan nincs mit értelmezni, alacsony IQs parasztsutyorgás az egész, ami olyan sztereotipiákra épít, amik talán sosem voltak igazak,manapság meg pláne. Mindigis a nő mondta ki az igent a házasságra, nem a férfi, szóval a legeslegutolsó szó ugyanúgy az övé, mint amikor a szexre bólint rá. Ha nincs "igen", akkor nincs házasság.

A valóság inkább az, hogy a férfiak nem kuncsorogognak minden nőnél szexért, hanem válogatnak, ugyanúgy mint ahogy nők is válogatnak. A szex mindkét fél akaratából jön össze.

A házasság pedig szintén. Olyan nincs hogy a férfi egy nap gondol egyet a semmiből, előáll a leánykéréssel, és a nő garantáltan 100% belemegy. Az ilyen döntéseknek alap esetben van előzménye, az elköteleződés leánykérés nélkül is megvan mindkét fél részéről, ha viszont nincs, akkor könnyen pofára lehet esni.

2023. dec. 16. 02:28
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

Szegény pasihoz senki sem akar hozzámenni.. illetve egy rakás férfit dobnak, gondolod hozzámennének az exeik?:)

Ebből csak annyi igaz, hogy a nőknek tényleg könnyű találniuk tucatszámmal olyanokat, akik megdugnák őket, a férfiaknak is könnyű lenne szexpartnert találni, ha nem csak a nők kis része érdekelné őket, hanem a 35+os 90kgs fogatlan kasszásnő is, illetve a gazdag férfiak és szép/gazdag nők könnyebben találnak olyat, aki házasodna velük.

Szerintem ez marhaság, most komolyan ki házasodna nála szegényebb férfival? Még az a népdal is van, ahol a bíró lánya lepattintja a szegény álruhás herceget, aki megkéri a kezét, bezzeg a szegény csajszi hozzámegy. Régen sem házasodtak lefelé, ha pasi vagy legyen sok pénzed, ha nő vagy legyél szép, ez megállta a helyét régen is, meg most is.

2023. dec. 16. 06:08
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

No hát, akkor incelkéimnek elég lenne feleségül venni Palvin Barbit, nem? :D

(Amúgy a 10-es viccelt, csak szólok.)

2023. dec. 16. 08:37
 16/32 anonim ***** válasza:
49%
Jól le lett húzva 12es, pedig pont ő érti.
2023. dec. 16. 10:32
 17/32 anonim ***** válasza:

16

Azért mert egyszerűen nem igaz... Normáliséknál nem úgy megy a házasság, hogy a férfi egyszer csak úgy ébred, és hopp, megkéri a nő kezét. Egy komoly kapcsolatban megbeszélik az effélét, bár tudom, az nem olyan cislivili romantikus.

2023. dec. 16. 11:01
 18/32 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, én sem azzal fekszem le, akivel akarok, hanem akivel tudok. A férfiak sem akarat nélküli bábok ugyanis. Én hiába akarnék valakivel, ha szarik rám, fejre is állhatok, nem erőszakolhatom meg.
2023. dec. 16. 14:15
 19/32 anonim ***** válasza:
Tehát bármelyik férfi lefeküdne egy bajszos, öreg, kövér nénivel? Wow.
2023. dec. 16. 14:53
 20/32 anonim ***** válasza:

12

Ez sem igaz. Mindkettőt mindkettőnek akarni kell.

2023. dec. 16. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!