Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak idősebb nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak idősebb nőkkel megy az ismerkedés nekem? 26F

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy nekem idősebb nőkkel sokkal könyebben és jobban megy az ismerkedés. Online főleg.

A fiatalok leginkább ghostingolnak, vagy teljesen érdektelen dolgokról van véleményük illetve egy szavas válaszokat adnak.

Ezzel szemben a 40+osoknál a beszélgetésem:

-Szia

-Szex?

-Nálad?

-Mikor?

-Ok, ott leszek.

6 aktív ilyen laza kapcsolatom van. 42-54 és mindegyik szexi milf, nem hagyta el magát.

Helyük van, tudják mit akarnak és baromi jókat tudok beszélgetni is velük.

Velem van baj? 27 vagyok.

2023. dec. 15. 16:34
1 2
 11/14 Suetonius ***** válasza:

Szerintem ne agyalj, ha már így alakult, hanem élvezd ki. Mellette ismerkedj szórakozz fiatalabbakkal is, majd csak összejön. ;)

Amúgy képet a hölgyekről vagy nem hiszem el :P

2023. dec. 18. 14:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Na mesélj még valami hihetőbbet is!
2024. máj. 17. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert fiatalon az emberek többsége valami komoly, értelmes dolgot akar összehozni, esetleg családot. Utána, 40+-osan nőknél ez kezd elérhetetlenné válni már és vagy már elváltak gyerekkel, innentől majdnem hogy már mindegy kivel vannak, kevésbé kell filterezni, már nem kapcsolatot keresnek.
2024. máj. 17. 12:49
 14/14 NTBS ***** válasza:
Lehet nekik jobban tetszel.
2024. máj. 17. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!