Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak idősebb nőkkel megy az ismerkedés nekem? 26F
Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom, hogy nekem idősebb nőkkel sokkal könyebben és jobban megy az ismerkedés. Online főleg.
A fiatalok leginkább ghostingolnak, vagy teljesen érdektelen dolgokról van véleményük illetve egy szavas válaszokat adnak.
Ezzel szemben a 40+osoknál a beszélgetésem:
-Szia
-Szex?
-Nálad?
-Mikor?
-Ok, ott leszek.
6 aktív ilyen laza kapcsolatom van. 42-54 és mindegyik szexi milf, nem hagyta el magát.
Helyük van, tudják mit akarnak és baromi jókat tudok beszélgetni is velük.
Velem van baj? 27 vagyok.
2023. dec. 15. 16:34
11/14 Suetonius válasza:
Szerintem ne agyalj, ha már így alakult, hanem élvezd ki. Mellette ismerkedj szórakozz fiatalabbakkal is, majd csak összejön. ;)
Amúgy képet a hölgyekről vagy nem hiszem el :P
12/14 anonim válasza:
Na mesélj még valami hihetőbbet is!
13/14 anonim válasza:
Mert fiatalon az emberek többsége valami komoly, értelmes dolgot akar összehozni, esetleg családot. Utána, 40+-osan nőknél ez kezd elérhetetlenné válni már és vagy már elváltak gyerekkel, innentől majdnem hogy már mindegy kivel vannak, kevésbé kell filterezni, már nem kapcsolatot keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!