Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ebből visszaút?

Figyelt kérdés

Teljesen össze törtem lelkileg! Követtem egy vidéki nőt TikTokon. Tényleg nagyon kedvesnek tűnt és nem sminkelt. Vagy egy éve néztem a videóit és szimpatikus volt a visszafogottsága. Ő adta a reményt hogy vannak még normális nők! Erre kérdezték a pasikròl és társkeresésről…. Jött a hidegzuhany! Olyan szöveget vágott elő lényegében hogy azért szingli mert várja a átlagból kitűnni tudó luxus tetepjárós gazdag férfit! 😡😐 Akinek a felmenői orvosok ,ügyvédek vagy sikeres önálló vállakozásuk van! És azt se érdekli ha a férfi 2 szalmaszálat nem tesz keresztbe , csak legyen gazdag ,jóképű , magas és vékony. 😩

Ennyit a kedves vidéki lány “színjátékról” kibújt a szög a zsákból.

2023. dec. 15. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
TikTokon keresed álmaid nőjét? Hány éves vagy? 15?
2023. dec. 15. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Lépjél túl. Mikor fogjátok felfogni, hogy a TikTok, a fészbuk az nem a valóság, hanem egy mesterségesen felépített, megcsinált világ. A valóság az igazi punci, a napi munkába járás, a tanulás, az élet megélése. Egy éve követed? Aztán minek? Abból nem lesz család, gyerek, szerelem, házasság. Nőjjél már fel és szakadj el a géptől, menj a való életbe!
2023. dec. 15. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:

1

Nem! Csak szórakozás es nem csak tiniknek. Ez a nő azt mutatta akihez nem kell ez a modern bunkóság a “rajtengedély” és azt hittem akkor a való életben találhatok majd ilyen nőt! De jött a feketeleves hogy valójában ő is anyagias! Basszus akkor tényleg 99% az! Hogy a fenébe találjak akkor partnert ha én csak átlagos vagyok meg 300 ezret keresek? Senkinek nem elég !

2023. dec. 15. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
93%
Mi a kérdés? Az összes gondolatod általánosító hablagy, ráfogod minden másra, hogy ott van a hiba, elterelve a figyelmet a valódi hibákról. Az életszemléleteddel és attitűdöddel van a baj, nem beszélve arról, hogy nem vagy képes a dolgok mögé látni. Hozzáteszem, hogy ezt igazolja a saját tapasztalatom is, mégpedig az jó pár csajjal összeakadtam már, de egyik se volt olyan, mint akiket te "99%"-nak mondasz. Ennyit erről.
2023. dec. 15. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
Fúúú, neked nagyon gyerekes gondolkodásod van, még nem vagy felnőtt. Előbb nőj fel, aztán próbálkozz a szinteden lévő nőknél. Te még hiszel a mesékben, gondolom nővel még nem voltál. Ugye?
2023. dec. 15. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Jezusom, tiktokot nezegetsz, abbol vonod le a kovetkezteteseket az eletrol es csodalkozol, hogy nincs nod? Forditva ulsz a lovon. Nem te kukazod a nok 99%-t, hanem ok kukaznak teged az elobb leirtak miatt. Ez olyan, mintha neked a kezdolapod a pravda lenne. Egybol bekapcsol a kretenjelzo szirena.
2023. dec. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!